• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par līdzekļu sadali parakstu vākšanai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.08.1999., Nr. 268/269 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18657

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas Ministru kabineta sēdes protokola Nr.42 izraksts

Par Ārlietu ministrijas un Valsts administrācijas skolas izstrādāto programmu Balkānu reģiona situācijas stabilitātes sekmēšanai

Vēl šajā numurā

24.08.1999., Nr. 268/269

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par līdzekļu sadali parakstu vākšanai

Centrālā vēlēšanu komisija 19. augusta sēdē apstiprināja finansu sadalījumu republikas pilsētu un rajonu vēlēšanu komisijām parakstu vākšanai tautas nobalsošanas ierosināšanai par likumu "Grozījumi likumā "Par valsts pensijām"", noteica atalgojumu visu līmeņu vēlēšanu komisiju locekļiem un personām, kas pilnvarotas veikt parakstu vākšanu. Sēdē apstiprināts arī Ārlietu ministrijas ieteikums par parakstu vākšanas vietām ārvalstīs, kā arī pieņemta instrukcija par kārtību, kādā notiks parakstu vākšana ārvalstīs.

Kopumā no visiem Latvijas rajoniem lielākais finansējums nepieciešams Liepājas rajonam — 7145 latu, bet no lielākajām pilsētām — Rīgai — 7090 latu. Savukārt vislētāk parakstu vākšana izmaksās Ventspils pilsētā — 796 latus. Vēlēšanu komisijas locekļu un parakstu vākšanai pilnvaroto personu atalgojums noteikts tāds pats kā pagājušajā gadā.

Centrālā vēlēšanu komisija arī apstiprināja Ārlietu ministrijas ieteiktās vietas parakstu vākšanai ārvalstīs. Līdz ar to paraksti tautas nobalsošanas ierosināšanai tiks vākti trīsdesmit divās Latvijas Republikas diplomātiskajās un konsulārajās pārstāvniecībās divdesmit astoņās valstīs — ASV, Argentīnā, Austrālijā, Austrijā, Baltkrievijā, Beļģijā, Brazīlijā, Čehijā, Dānijā, Francijā, Grieķijā, Igaunijā, Itālijā, Izraēlā, Kanādā, Krievijā, Lielbritānijas un Īrijas Apvienotajā Karalistē, Lietuvā, Nīderlandē, Norvēģijā, Polijā, Portugālē, Spānijā, Ukrainā, Uzbekistānā, Vācijā un Zviedrijā.

Sēdē apstiprināti arī cenu aptaujas uzvarētāji nepieciešamo poligrāfijas darbu veikšanai. Par cenu aptaujas uzvarētājiem kļuvušas akciju sabiedrības "McĀbols" un "Paraugtipogrāfija". Cenu aptaujā par spiedogu izgatavošanu uzvarējusi Rīgas Zīmogu fabrika.

Kristīne Bērziņa,

CVK priekšsēdētāja palīdze

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!