• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vides ministrs: Par Rīgas domes ierosinājumu likvidēt Vides departamentu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.01.2009., Nr. 5 https://www.vestnesis.lv/ta/id/186295

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Atrodoties ārpus valsts robežām

Vēl šajā numurā

10.01.2009., Nr. 5

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vides ministrs: Par Rīgas domes ierosinājumu likvidēt Vides departamentu

 

Vides ministrs Raimonds Vējonis uzskata, ka Rīgas domes vadības iecere likvidēt pilsētas Vides departamentu un deleģēt tā funkcijas citām domes struktūrvienībām ir bezatbildīga un tuvredzīga.

“Faktiski Rīgas dome, izmantojot krīzes situāciju valstī, aizbildinās ar taupības pasākumiem un cenšas atbrīvoties no iekšējās konstruktīvās opozīcijas, kas ikdienā rūpējas par pilsētas vides aizsardzību,” saka R.Vējonis.

“Šādas pseidoreorganizācijas rezultātā lēmumu pieņemšana par koku ciršanu Rīgā pēc būtības tiktu nodota tiem, kas ir ieinteresēti kokus nocirst, proti, Attīstības departamentam. Tas ir absurds!” uzskata ministrs.

Patlaban Rīgas domē strādā pilsētas mēra Jāņa Birka ierosināta un viņa vietnieka Jāņa Dinēviča vadīta darba grupa, kas izstrādā priekšlikumus Rīgas domes Vides departamenta funkciju sadalīšanai starp Komunālo un Attīstības departamentu. Šajās Rīgas domes aktivitātēs dominē viedoklis un konkrēti priekšlikumi, kas pēc būtības ierosina Vides departamentu likvidēt.

 

Didzis Jonovs, ministra padomnieks

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!