• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.01.2009., Nr. 3 https://www.vestnesis.lv/ta/id/186141

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Vēl šajā numurā

08.01.2009., Nr. 3

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti

 

Pamatkapitāla samazināšana

Sakarā ar sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Alexander Peshkov Family Holdings”, reģ.nr.50003727081, restrukturizāciju un darbības principu izmaiņu, kura vērsta uz kapitālieguldījumu samazināšanu, nav nepieciešams tik liels pamatkapitāls, kāds Sabiedrībai ir šobrīd. Sabiedrības pamatkapitāls tiek samazināts saskaņā ar Sabiedrības dalībnieku sapulces (protokols nr.03/2008) lēmumu ar mērķi atbrīvot nevajadzīgi saistītos materiālos līdzekļus. Pamatkapitāls tiek samazināts no LVL 9 600 674 uz LVL 8 633 074, dzēšot pamatkapitāla samazināšanai 967 600 (deviņi simti sešdesmit septiņi tūkstoši seši simti) daļas. Kreditori prasījumus vai citas varbūtējās pretenzijas pret Sabiedrību, kuras var būt saistītas ar pamatkapitāla samazināšanu, var pieteikt 3 (trīs) mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas Sabiedrības juridiskajā adresē Jūrmalā, 1.līnijā 1, LV-2010. Pēc minētā termiņa izbeigšanās kreditoru prasības vai citas pretenzijas, kuras saistītas ar Sabiedrības pamatkapitāla samazināšanu, netiks pieņemtas.


Pamatkapitāla samazināšana

Sakarā ar sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Sergey Peshkov Holdings”, reģ.nr.40003731140, restrukturizāciju un darbības principu izmaiņu, kura vērsta uz kapitālieguldījumu samazināšanu, nav nepieciešams tik liels pamatkapitāls, kāds Sabiedrībai ir šobrīd. Sabiedrības pamatkapitāls tiek samazināts saskaņā ar Sabiedrības dalībnieku sapulces (protokols nr.03/2008) lēmumu ar mērķi atbrīvot nevajadzīgi saistītos materiālos līdzekļus. Pamatkapitāls tiek samazināts no LVL 9 602 100 uz LVL 8 562 200, dzēšot pamatkapitāla samazināšanai 10 399 (desmit tūkstoši trīs simti deviņdesmit deviņas) daļas. Kreditori prasījumus vai citas varbūtējās pretenzijas pret Sabiedrību, kuras var būt saistītas ar pamatkapitāla samazināšanu, var pieteikt 3 (trīs) mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas Sabiedrības juridiskajā adresē Jūrmalā, Silu ielā 3, LV-2008. Pēc minētā termiņa izbeigšanās kreditoru prasības vai citas pretenzijas, kuras saistītas ar Sabiedrības pamatkapitāla samazināšanu, netiks pieņemtas.


Paziņojums par reorganizāciju

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “RTS TRANSPORTS BALTIC”, reģ.nr.40002007126, juridiskā adrese: Rīgas rajons, Mārupes pagasts, Tīraine, Jelgavas ceļš 26, LV-2167, paziņo, ka 2009.gada 5.janvārī ir pieņemts lēmums par reorganizāciju. Reorganizācijas veids – pārveidošana. Reorganizācijas rezultātā sabiedrība ar ierobežotu “RTS TRANSPORTS BALTIC” tiks pārveidota par akciju sabiedrību “RTS TRANSPORTS BALTIC”. Kreditoru prasības piesakāmas viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas. Kreditoru pieteikšanas vieta Rīgas rajons, Mārupes pagasts, Tīraine, Jelgavas ceļš 26, LV-2167.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!