• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.01.2009., Nr. 3 https://www.vestnesis.lv/ta/id/186135

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Vēl šajā numurā

08.01.2009., Nr. 3

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

 

Labklājības ministrijas Valsts darba inspekcija

izsludina atklātu konkursu uz vakanto

Iekšējā audita nodaļas vecākā referenta amatu

Prasības: augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā izglītība ekonomikas, finanšu, grāmatvedības vai revīzijas jomā, kas papildināta ar nozarei atbilstošām speciālām studijām un zināšanām par iekšējo auditu; Latvijas Republikas normatīvo aktu pārzināšana par iekšējo auditu, finansēm un grāmatvedību; vēlama iepriekšējā darba pieredze iekšējo auditu veikšanā; organizatora prasmes; vēlamas svešvalodas zināšanas; prasme strādāt ar datoru

Konkursam – motivācijas vēstule, autobiogrāfija (CV) un izglītības dokumenta kopija –jāiesniedz personīgi 20 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas Valsts darba inspekcijā Rīgā, K.Valdemāra ielā 38, k-1, 332.kabinetā; tālr. 67021733 vai 67021734.


Amatu konkursu rezultāti

VID Rīgas reģionālā iestāde informē, ka VID Rīgas reģionālās iestādes Centra rajona nodaļas Pārskatu un deklarāciju daļas vecākās nodokļu inspektores amatā konkursa kārtībā uz ierēdņa prombūtnes laiku 2008.gada 15.decembrī iecelta Iveta Segliņa.


VID Rīgas reģionālā iestāde informē, ka VID Rīgas reģionālās iestādes Zemgales priekšpilsētas nodaļas Reģistrācijas un nodokļu maksātāju lietu daļas vecākās nodokļu inspektores amatā konkursa kārtībā uz ierēdņa prombūtnes laiku 2008.gada 16.decembrī iecelta Sarmīte Vilkāja.


VID Rīgas reģionālā iestāde informē, ka VID Rīgas reģionālās iestādes Rīgas rajona nodaļas Pārskatu un deklarāciju daļas galvenās nodokļu inspektores amatā konkursa kārtībā uz ierēdņa prombūtnes laiku 2008.gada 19.decembrī iecelta Maija Damroze.


VID Rīgas reģionālā iestāde informē, ka VID Rīgas reģionālās iestādes Audita pārvaldes 7.audita daļas galvenās nodokļu inspektores amatā konkursa kārtībā uz ierēdņa prombūtnes laiku 2009.gada 5.janvārī iecelta Iveta Bite.


Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras Madonas nodaļas Klientu apkalpošanas daļas inspektores valsts civildienesta ierēdnes amatā konkursa kārtībā 2009.gada 5.janvārī iecelta Andra Knoha.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!