• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008.gada 18.decembra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.12.2008., Nr. 202 https://www.vestnesis.lv/ta/id/185880

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par Saeimas Prezidija un Frakciju padomes 2008. gada 18. decembra sēdi

Vēl šajā numurā

30.12.2008., Nr. 202

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008.gada 18.decembra sēdi

 

1. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Jāņa Strazdiņa iesniegumu, kurā viņš informē par to, ka Sporta apakškomisijas un Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāvā iekļauts deputāts Artis Pabriks. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai.

2. Pieņēma zināšanai Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāja Jura Dalbiņa iesniegumu, kurā viņš informē, ka par komisijas sekretāru ievēlēts deputāts Dainis Turlais.

3. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā “Par rīcības komitejas izveidošanu NATO Parlamentārās asamblejas 2010.gada pavasara sesijas rīkošanai Latvijā”.

4. Pieņēma lēmumu par Saeimas štatu sarakstu 2009.gadam.

5. Pieņēma lēmumu par Leldes Rāfeldes apstiprināšanu par Saeimas Sabiedrisko attiecību biroja vadītāju.

6. Pieņēma lēmumu par Kārļa Rimšas iesniegumu.

7. Apstiprināja komandējumus:

1) Starpparlamentu attiecību biroja vadītājai Sandrai Paurai uz Kopenhāgenu (Dānija) 2009.gada 5. un 6.februārī;

2) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai Ērikai Zommerei, delegācijas vadītājas vietniekam Jānim Reiram un delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai uz Briseli (Beļģija) no 2009.gada 12.marta līdz 14.martam;

3) Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas loceklim Dainim Turlajam uz Garmišu–Partenkirheni (Vācija) no 2009.gada 19.janvāra līdz 29.janvārim;

4) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas sekretāram Igoram Aizstrautam uz Parīzi (Francija) no 2009.gada 18.janvāra līdz 20.janvārim.

8. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas Vairas Paegles un delegācijas sekretāres Sandras Pauras komandējumu uz Vašingtonu (Amerikas Savienotās Valstis) no 2008.gada 14.decembra līdz 17.decembrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!