• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents - tiekoties ar Pasaules bankas pārstāvi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.08.1999., Nr. 264/267 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18543

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ES finansējumu 1999.gada projektiem

Vēl šajā numurā

20.08.1999., Nr. 264/267

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

— tiekoties ar Pasaules bankas pārstāvi

Vakar, 19. augustā, Ministru prezidents Andris Šķēle tikās ar Pasaules bankas Polijā un Baltijas reģionā direktoru Bazilu Kovalski.

Tikšanās sākumā B.Kovalskis izteica atzinību, ka Latvijā izveidota valdība, kuru veido partijas ar līdzīgu ideoloģisku bāzi.

A.Šķēle un B.Kovalskis izteica kopīgu atziņu, ka Latvijas un Pasaules bankas sadarbība risinās veiksmīgi dažādās jomās. Kā veiksmīgi jāmin tādi projekti kā Liepājas vides aizsardzība, Jelgavas siltumapgāde, ceļu uzturēšana un Valsts ieņēmumu dienesta modernizācija u.c. Kā perspektīvi atzīmēti Rīgas siltumapgādes projekts, Liepājas rajona cieto atkritumu pārstrādes projekts, kā arī Izglītības uzlabošanas projekts, kas paredz optimizēt skolu infrastruktūru un veicināt enerģijas taupīšanu tajās.

Ministru prezidents izteicās, ka valdība atbalsta sadarbību ar Pasaules banku un ir ieinteresēta, lai projektiem būtu lielāka atdeve, kas veicinātu infrastruktūras attīstību Latvijā.

Sarunas laikā pārspriesta pensijas sistēmas attīstība Latvijā. Pasaules bankas pārstāvji izteicās, ka ir atbalstāma lielākā daļa valdības ierosinājumu par pensijas sistēmas likumdošanu un tas veicinātu tās sakārtošanu Latvijas iedzīvotāju interesēs.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!