• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 8. decembra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.12.2008., Nr. 195 https://www.vestnesis.lv/ta/id/185187

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2008. gada 4. decembrī

Vēl šajā numurā

16.12.2008., Nr. 195

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 8. decembra sēdi

 

1. Sēdē izskatīja 11 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2008.gada 11.decembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 8.decembra līdz 14.decembrim.

4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka ir saņemti iesniegumi no frakcijas “Jaunais laiks” un Latvijas Pirmās partijas un partijas “Latvijas Ceļš” frakcijas par Ingunas Sudrabas kandidatūras atkārtotu izvirzīšanu valsts kontroliera amatā.

5. Izskatīja priekšlikumus, kurus iesniegusi darba grupa par Saeimas apmeklētāju centra izveidošanu, un Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas priekšsēdētāja Sergeja Dolgopolova iesniegumu par komisijas viedokli minētajā jautājumā. Saeimas Prezidijs nolēma ziemas sesijas laikā esošo finanšu resursu ietvaros Saeimā izveidot Sabiedrisko attiecību biroju. Saeimas Prezidijs uzdeva Saeimas Kancelejai veikt nepieciešamos pasākumus biroja darba uzsākšanai, kā arī kopā ar Saeimas Juridisko biroju sagatavot grozījumus Saeimas kārtības rullī.

6. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneša amata kandidātes Solvitas Sērdienes iecelšanu administratīvās rajona tiesas tiesneša amatā.

7. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneša amata kandidātes Rudītes Miglas iecelšanu administratīvās rajona tiesas tiesneša amatā.

8. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneša amata kandidātes Daces Kantsones iecelšanu Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesas tiesneša amatā.

9. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneša amata kandidātes Stellas Blūmas iecelšanu administratīvās rajona tiesas tiesneša amatā.

10. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas sekretāram Martinam Olekšam uz Strasbūru (Francija) no 2008.gada 14.decembra līdz 16.decembrim;

2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Andrim Bērziņam uz Parīzi (Francija) no 2008.gada 15.decembra līdz 17.decembrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!