• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2008. gada 10. decembra rīkojums Nr. 784 "Par valsts nekustamā īpašuma ieguldīšanu valsts akciju sabiedrības "Ceļu satiksmes drošības direkcija" pamatkapitālā". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.12.2008., Nr. 193 https://www.vestnesis.lv/ta/id/185050

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.567

Par Ministru prezidenta 2008.gada 8.decembra rīkojuma Nr.559 "Par A.Šlesera komandējumu" atzīšanu par spēku zaudējušu

Vēl šajā numurā

11.12.2008., Nr. 193

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 784

Pieņemts: 10.12.2008.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.784

Rīgā 2008.gada 10.decembrī (prot. Nr.89 35.§)

Par valsts nekustamā īpašuma ieguldīšanu valsts akciju sabiedrības “Ceļu satiksmes drošības direkcija” pamatkapitālā

 

1. Valsts aģentūrai “Rīgas motormuzejs” nodot Satiksmes ministrijas valdī­jumā nekustamo īpašumu (nekustamā īpašuma kadastra numurs 0100 622 0105) Rīgā, Sergeja Eizenšteina ielā 6, un ierakstīt to zemesgrāmatā uz valsts vārda Satiksmes ministrijas personā.

2. Saskaņā ar Valsts un pašvaldību mantas atsavināšanas likuma 40.pantu, kā arī lai nodrošinātu valsts akciju sabiedrības “Ceļu satiksmes drošības direkcija” un valsts aģentūras “Rīgas motormuzejs” darbību saskaņā ar Valsts pārvaldes iekār­tas likuma 88.panta pirmās daļas 3. un 6.punktu, atļaut Satiksmes ministrijai ie­gul­dīt valsts akciju sabiedrības “Ceļu satiksmes drošības direkcija” pamat­kapitālā kā mantisko ieguldījumu Ls 2 800 000 (divi miljoni astoņi simti tūkstošu latu) vērtībā valsts nekustamo īpašumu Rīgā, Sergeja Eizenšteina ielā 6.

3. Valsts akciju sabiedrībai “Ceļu satiksmes drošības direkcija” pēc tam, kad akcionāru sapulcē tiks pieņemts lēmums par pamatkapitāla palielināšanu, šā rīkojuma 1.punktā minēto nekustamo īpašumu normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā ierakstīt zemesgrāmatā uz valsts akciju sabiedrības “Ceļu satiksmes drošības direkcija” vārda.

4. Lai nodrošinātu valsts aģentūras “Rīgas motormuzejs” darbību un attīstību, valsts akciju sabiedrībai “Ceļu satiksmes drošības direkcija”, pamato­joties uz sav­starpējo līgumu, saglabāt valsts aģentūrai “Rīgas motormuzejs” lietojuma tiesību uz šā rīkojuma 1.punktā minētā nekustamā īpašuma daļu. Lietojuma tiesība uz minēto nekustamā īpašuma daļu kā lietu tiesība nostiprināma zemesgrāmatā par labu valsts aģentūrai “Rīgas motormuzejs”.

Ministru prezidents I.Godmanis

Satiksmes ministrs A.Šlesers

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!