• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Īpašu uzdevumu ministrs sadarbībā ar starptautiskajām finansu institūcijām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.08.1999., Nr. 258 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18468

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrijas informācija

Par konvencijas stāšanos spēkā

Vēl šajā numurā

17.08.1999., Nr. 258

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Īpašu uzdevumu ministrs

sadarbībā ar starptautiskajām finansu institūcijām:

— tiekoties ar ES Komisijas pārstāvjiem

Īpašu uzdevumu ministrs sadarbībā ar starptautiskajām finansu institūcijām Roberts Zīle vakar, 16.augustā, tikās ar Eiropas Savienības Komisijas delegācijas pārstāvjiem Latvijā. Tikšanās laikā pārrunāti ar Nacionālo attīstības plānu saistīti jautājumi. Nacionālais attīstības plāns uzskatāms par vienu no svarīgākajiem stratēģiskajiem dokumentiem Eiropas Savienības kandidātvalstij, uz kura pamata Latvija pretendēs arī uz šīs organizācijas finansiālo atbalstu.

Par ERAB pilnvarnieku sēdi

Aizvadītajā nedēļā, 12.augustā, notika kārtējā Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas (ERAB) pilnvarnieku sanāksmes Rīgā 2000. gadā rīkošanas uzraudzības komitejas sēde.

Sēdes dalībnieki iepazinās ar ERAB sanāksmes koordinācijas centra SIA "Birojs 2000" sagatavoto informāciju par reklāmas ievietošanu starptautiskajos medijos un nolēma atkārtoti izskatīt šo jautājumu septembra sēdē.

Iepazīstoties ar informāciju par atkārtotas informācijas tehnoloģiju (IT) izsoles sagatavošanu, ko birojs veicis kopā ar ERAB speciālistiem, sēdes dalībnieki nolēma uzdot tam izsludināt atkārtotu izsoli par tehnoloģisko risinājumu ERAB pilnvarnieku sanāksmes nodrošināšanai, veikt kandidātu atlasi un novērtēšanu, kā arī pieņemt darbā tehnisko projektu vadītāju, kas kontrolēs un koordinēs ERAB sanāksmes IT projekta izpildi.

Iepazīstoties ar biroja sagatavoto informāciju par labdarības koncertiem ERAB sanāksmes dalībniekiem, sēdes dalībnieki piekrita biroja piedāvājumam organizēt šos koncertus Latvijas Nacionālajā operā un Rīgas Domā un nolēma, ka abi koncerti notiks nākamā gada 20.maijā. No saņemtajiem piedāvājumiem koncertiem Rīgas Domā par veiksmīgāko atzīts Rīgas Doma zēnu kora priekšlikums. Par abu koncertu labdarības mērķiem lems septembra sēdē.

Uzraudzības komitejas sēdes laikā pārrunātas arī Arhitektu ielas izmantošanas iespējas ERAB sanāksmes laikā un sponsoru piesaistīšana ERAB sanāksmes rīkošanai. Sēdes dalībnieki noklausījās un pieņēma zināšanai biroja atskaiti par paveikto sēžu starplaikā.

Nākamā Uzraudzības komitejas sēde notiks 1.septembrī, un tajā tiek plānota arī ERAB ģenerālsekretāra Antonio Marijas Kostas un ERAB izpilddirektora Kari Nara līdzdalība.

Selga Laizāne, koordinācijas centra

SIA "Birojs 2000" vadītāja

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!