• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas deputātu un nevalstisko organizāciju sarunu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.11.2008., Nr. 185 https://www.vestnesis.lv/ta/id/184323

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas Iesniegumu birojā 2008. gada oktobrī saņemtajiem iesniegumiem

Vēl šajā numurā

27.11.2008., Nr. 185

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas deputātu un nevalstisko organizāciju sarunu

 

Saeimas un nevalstisko organizāciju pārstāvji 25.novembrī tikās, lai izvērtētu līdzšinējo sadarbību, kā arī pārrunātu priekšlikumus tās pilnveidošanai nākotnē.

“Saeima no savas puses ļoti nopietni strādā, lai uzlabotu dialogu ar sabiedrību, gan domājot par to, kā padarīt cilvēkiem pieejamāku informāciju par Saeimas darbu, gan ērtāku un pieejamāku iesniegumu un priekšlikumu iesniegšanu. Šajā jautājumā mums ir svarīgs arī nevalstisko organizāciju kā nozīmīga Saeimas sadarbības partnera viedoklis,” uzsvēra Saeimas priekšsēdētāja biedre Karina Pētersone, kura ir darba grupas sadarbībai ar NVO vadītāja.

Iespēju robežās regulāri tiek pilnveidota arī Saeimas oficiālā interneta mājaslapa, lai padarītu to iedzīvotājiem draudzīgāku un pārskatāmāku, ko atzinīgi novērtēja arī NVO pārstāvji.

Tikšanās laikā puses vienojās, ka tradicionālais Saeimas un NVO kopējais forums arī nākamgad varētu notikt pavasarī. Ņemot vērā veiksmīgo šā gada pieredzi, foruma ietvaros arī nākamreiz plānots daļu laika atvēlēt darbam Saeimas komisijās.

Pārrunājot ikdienas sadarbību ar Saeimas komisijām, K.Pētersone aicināja NVO pārstāvjus sniegt konkrētus priekšlikumus par viņiem aktuāliem problēmjautājumiem, lai varētu rast piemērotākos risinājumus.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!