• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.11.2008., Nr. 184 https://www.vestnesis.lv/ta/id/184297

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltijas valstu prezidentu ikgadējo sanāksmi

Vēl šajā numurā

26.11.2008., Nr. 184

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

KV48.JPG (39835 bytes)• Pagājušajā ceturtdienā svinīgā ceremonijā tika apbalvoti Ekonomikas ministrijas un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras rīkotā konkursa “Eksporta un inovācijas balva 2008” laureāti. Šogad balvas ietvars paplašināts, tajā iekļaujot arī veiksmīgākos inovatīvos uzņēmumus, kuri strauji iekaro vietu pasaules tirgos.

 

• “KV” sniedz ieskatu gada lekcijā ekonomikā, kas jau tradicionāli papildina Spīdolas balvas piešķiršanas pasākumu. “Ekonomistu apvienība 2010” šoruden savu redzējumu piedāvāja paust Latvijā un starptautiskajā vidē respektētam ekonomistam Jānim Platajam, kurš lekcijā “Pārdomas par Latvijas ekonomiku” savirknēja un vērtēja norises Latvijā, valdības rīcības un lēmumus, piesakot arī ierosinājumus. Latvijas valdībām dažu iepriekšējo lēmumu un vilcināšanās vērtējums nav glaimojošs.

 

• Piejūras pilsētas mazliet līdzinās Pelnrušķītei, kas pēc krāšņās balles vasarā, kad tūrisma dzīve mutuļo un nes ienākumus, rudeni un ziemu pavada, pieticīgi gaidot princi Pavasari, kas pasniegs kristāla kurpīti – jaunu silto sezonu. Taču ne visas piejūras pilsētas ir ar mieru klusi pārziemot. Vairāk – rakstā “Piejūras pilsētu Pelnrušķītes stāsti”.

 

• Elektroniskā deklarēšanas sistēma saziņā ar Valsts ieņēmumu dienestu ļauj ietaupīt grāmatvežiem laiku, – “KV” rubrikā “Praktiski padomi” par pirmajiem soļiem EDS stāsta speciāliste.

 

• Savukārt publikācijā “Visiem trūkst naudas. Arī kriminālajā pasaulē” – intervijā “KV” Valsts policijas Rīgas reģiona Galvenās policijas pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieks Ints Ķuzis.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!