• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.11.2008., Nr. 184 https://www.vestnesis.lv/ta/id/184272

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

26.11.2008., Nr. 184

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

 

 

Paziņojums par konkursu

Nacionālā radio un televīzijas padome izsludina konkursu “Par novadu televīzijas ziņu sižetu veidošanu 2009.gadā”.

Pieteikumus konkursam var iesniegt līdz 2008.gada 10.decembrim pulksten 16 Rīgā, Smilšu ielā 1/3, Nacionālās radio un televīzijas padomes sekretariātā. Konkursa nolikums pieejams Nacionālās radio un televīzijas padomes interneta mājas lapā: www.nrtp.lv un Nacionālās radio un televīzijas padomes sekretariātā.

Kontaktinformācija par konkursa nolikumu un konkursa norisi pa tālruni 67221848.


Satiksmes ministrija, kā ES fondu atbildīgā iestāde, sakarā ar to, ka spēka stājušies MK noteikumi Nr.730 par “Teritorijas attīstības indeksa aprēķināšanas un piemērošanas kārtība” un MK noteikumi Nr.815 “Noteikumi par kritērijiem valsts budžeta dotācijas piešķiršanai pašvaldībām un plānošanas reģioniem Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda līdzfinansēto projektu īstenošanai” paziņo par atklātas projektu iesniegumu pirmās atlases kārtas projektu iesniegumu pieņemšanas termiņa pagarinājumu Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējuma saņemšanai Darbības programmas “Infrastruktūra un pakalpojumi” papildinājuma 3.2.1.3.1.apakšaktivitāti “Satiksmes drošības uzlabojumi apdzīvotās vietās ārpus Rīgas”” ietvaros.

Projektu iesniegumu iesniegšanas termiņš Satiksmes ministrijā ir no 2008.gada 1.septembra līdz 2008.gada 15.decembrim (ieskaitot).

Atbildīgās amatpersonas: Investīciju departamenta Investīciju politikas nodaļas vadītāja Anna Liniņa, Investīciju departamenta Investīciju politikas nodaļas vecākais referents Normunds Gaigals.

Jautājumus var iesūtīt elektroniski uz e-pastu: inv_dep@sam.gov.lv vai pa faksu 67820621 līdz 2008.gada 12.decembrim plkst. 17. Kontakttālrunis 67028398, 67028243.

Projektu iesniegumi jāiesniedz Satiksmes ministrijā, Investīciju departamentā (407.kabinets) darbdienās no plkst. 8 līdz 17 vai, noformēti elektroniska dokumenta formā, jānosūta uz e-pastu: inv_dep@sam.gov.lv.

Papildu informācija par apakšaktivitāti un pieteikšanās kārtību ir publicēta Satiksmes ministrijas mājaslapā internetā: www.sam.gov.lv.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!