• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par kolektīvo pasākumu ierobežošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.11.2008., Nr. 181 https://www.vestnesis.lv/ta/id/184056

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Armēnijas ārlietu ministra oficiālo vizīti

Vēl šajā numurā

21.11.2008., Nr. 181

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par kolektīvo pasākumu ierobežošanu

 

19.novembrī Ministru prezidents Ivars Godmanis izdeva rīkojumu visām ministrijām, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam, Valsts civildienesta pārvaldei, Informācijas analīzes dienestam un Valsts kancelejai nodrošināt, lai minētajās institūcijās un to padotības iestādēs netiktu rīkoti iestāžu kolektīvie svinīgie vai atpūtas pasākumi no valsts budžeta līdzekļiem, ārvalstu finanšu palīdzības vai iestādes ienākumiem. Lēmums ir pieņemts, pamatojoties uz 2008.gada budžeta ieņēmumu izpildes pasliktināšanos.

Ierobežojums neattiecas uz tām valsts iestādēm, kuras atzīmē institūcijas 90 gadu pastāvēšanas gadadienu un ir minētas Ministru kabineta 2008.gada 7.maija rīkojumā “Par Latvijas Republikas proklamēšanas 90.gadadienas pasākumu finansēšanu un finanšu līdzekļu izlietojumu”.

Pamatojoties uz Valsts kontroles ieteikumu, Valsts kancelejas vadībā starpinstitūciju darba grupa ir izstrādājusi instrukcijas projektu “Par kārtību, kādā valsts budžeta līdzekļi izmantojami iestādes kolektīvajiem pasākumiem”. Instrukcijas projekta mērķis ir noteikt ierobežojumus, kādos gadījumos un kādā apmērā valsts pārvaldes iestāžu kolektīvajiem pasākumiem ir izmantojami valsts budžeta līdzekļi. Tāpat instrukcijas projekts paredz, ka 2009.gadā kolektīvajiem pasākumiem valsts budžeta līdzekļi nav izmantojami. Instrukcijas projekts būs pieejams Ministru kabineta mājaslapā 2008.gada 4.decembrī, pēc projekta izsludināšanas valsts sekretāru sanāksmē.

 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!