• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.11.2008., Nr. 179 https://www.vestnesis.lv/ta/id/183937

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru sanāksmē: 2008.gada 13.novembrī

Vēl šajā numurā

19.11.2008., Nr. 179

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

KV.JPG (31793 bytes)• Akciju sabiedrība “Latvijas Finieris” pagājušajā nedēļā atklāja jauno ražotni Lietuvā, Ukmerģē. “Komersanta Vēstnesī” – fotoreportāža no jaunās “Latvijas Finiera” rūpnīcas atklāšanas.

• “Pašlaik daudz runājam par faktu, ka palielinājies to uzņēmumu skaits, kuri pieteikuši maksātnespēju, bet maz uzsveram, ka šogad Latvijā ir atvērtas daudzas jaunas, modernas ražotnes. Veiksmīgie uzņēmēji ar saviem panākumiem nemēdz skaļi lielīties, tādēļ negatīvā informācija gūst pārsvaru. Iespaids, ka Latvijā viss iet tikai uz leju, ir maldinošs,” saka Ekonomikas ministrijas Uzņēmējdarbības un rūpniecības departamenta direktora vietniece Astrīda Burka. Raksts “Jaunās ražotnes 2008.gadā Latvijā” piedāvā pārskatu par šogad atklātajām ražotnēm gan Rīgā, gan Latvijas rajonos.

• Pašreizējā ekonomiskajā situācijā ne vienā vien uzņēmumā rodas nepieciešamība veikt kādas izmaiņas darba tiesiskajās attiecībās. Darbaspēka reorganizācijas, optimizācijas rezultātā nākas apvienot amatus, noteikt darbiniekiem papildu pienākumus. Vai un kā šīs izmaiņas atspoguļot darba attiecību pamata dokumentā – darba līgumā, skaidro raksts “Izmaiņas darba līgumā – tikai rakstiski!”.

• Ik gadu Spīdolas balvas pasniegšanas ceremonijā tiek lasīta arī gada lekcija ekonomikā. Tas ir atskats uz valsts tautsaimniecību, sasniegumiem un problēmām. Latvijā galvenā problēma ir nodokļu ieņēmumu samazināšanās. Par to publikācija “Budžetā situācija kā bojevikā – galvenais jautājums: kur nauda?”.

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!