• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs: Apsveicot ASV viceprezidenta amata kandidātu Džozefu Baidenu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.11.2008., Nr. 173 https://www.vestnesis.lv/ta/id/183442

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izsakot līdzjūtību Vācijai sakarā ar traģisko autoavāriju

Vēl šajā numurā

06.11.2008., Nr. 173

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs: Apsveicot ASV viceprezidenta amata kandidātu Džozefu Baidenu

 

5.novembrī ārlietu ministrs Māris Riekstiņš nosūtījis apsveikuma vēstuli ASV viceprezidenta amata kandidātam senatoram Džozefam Baidenam, nododot veiksmes vēlējumus jaunievēlētajam prezidentam Barakam Obamam un viceprezidentam viņu turpmākajā darbībā pēc stāšanās amatā.

Ārlietu ministrs īpaši uzsvēris arī senatora Dž.Baidena darbību ASV Senāta Ārlietu komisijas priekšsēdētāja amatā un personīgo ieguldījumu Latvijas un Amerikas Savienoto Valstu attiecību veicināšanā, kā arī stingro atbalstu Latvijas integrācijai NATO.

“Izsaku pateicību jaunievēlētajam prezidentam Barakam Obamam par viņa pausto atbalstu jau priekšvēlēšanu debašu laikā Baltijas valstu un citu jauno demokrātiju centieniem. Ar gandarījumu novērtēju to, ka Baraks Obama ir līdzautors ASV Senāta rezolūcijai saistībā ar Latvijas neatkarības proklamēšanas 90.gadadienu,” norādīja Māris Riekstiņš.

Vēstulē uzsvērts, ka Latvija augstu vērtē ciešās attiecības ar ASV un apliecina Latvijas gatavību arī turpmāk aktīvi sadarboties gan divpusējo, gan daudzpusējo sadarbības formātu ietvaros. “Esmu pārliecināts, ka Latvijas un Amerikas Savienoto Valstu attiecības turpinās attīstīties līdzšinējās draudzības garā,” atzīmēja ārlietu ministrs.

 

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!