• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Lai celtos lauku sakoptība (turpinājums). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.08.1999., Nr. 253/254 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18330

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Vēl šajā numurā

11.08.1999., Nr. 253/254

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Lai celtos lauku sakoptība

Savs rūpju loks vakardienas pārrunās bija arī Vidzemes un Latgales pārstāvjiem. Anita Āboliņa, piemēram, bilda, ka Lejasciema pagasta vadītājs jau sākotnēji atzinis, ka viņš kā lietpratējs pārstāv kultūras nozari un viņam nav iespējams vienlīdz profesionāli runāt arī par zemkopību vai lopkopību. Skaidrīte Pilāte vairāk akcentēja sociālās jomas problēmas, tostarp arī to, ka Latgales pašvaldībām, būtiska ir saskarsme ar vietējām draudzēm, tieši ar draudzēm, ne tik daudz ar katoļu garīdzniekiem, kas pagastu padomēs iegriežas ar izpratni un sapratni.

Sanāksmes noslēgumā uzvarētājpagastu vadītāji vai to pārstāvji runāja par novadu laureātu tūlītēju tikšanos jau šajās dienās un šajās nedēļās. Joprojām paliek spēkā tas, ka Vandzenē kurzemnieki sastapsies jau sestdien, 21.augustā, latgalieši — 28.augustā Višķos, kā rādās, Špoģu vidusskolas telpās, vidzemnieki — sestdien, 4.septembrī, Krimuldas pagastā, acīmredzot Raganas tautas namā, bet savdabīgo maratonu noslēgs zantenieki, kas zemgaliešus un viņu līdzjutējus aicinās uz tikai pērn atklāto, tālab gluži jauno kultūras namu.

Nupat aizritējis populārā konkursa piektais gads. Kāds būs nākamais, rādīs laiks. Latvijas pagasti tam ir gatavi.

Mintauts Ģeibāks,

"LV" informācijas redaktors

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!