• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 20. oktobra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.10.2008., Nr. 169 https://www.vestnesis.lv/ta/id/183094

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2008. gada 23. oktobra sēdi

Vēl šajā numurā

30.10.2008., Nr. 169

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 20. oktobra sēdi

 

1. Sēdē izskatīja 14 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai un Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijai Valsts prezidenta Valda Zatlera iesniegto likuma ierosinājumu par grozījumu likumā “Par nekustamā īpašuma piespiedu atsavināšanu valsts vai sabiedriskajām vajadzībām”.

3. Izskatīja deputātes Ineses Šleseres iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātei Inesei Šleserei neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 23.oktobrī.

4. Izskatīja deputāta Borisa Cileviča iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Borisam Cilevičam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 23.oktobrī.

5. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2008.gada 23.oktobra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

6. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2008.gada 23.oktobrī plkst. 17.00.

7. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 20.oktobra līdz 26.oktobrim.

8. Pieņēma zināšanai Grieķijas–Latvijas parlamentu draudzības grupas vizītes Latvijā programmu.

9. Nolēma konceptuāli atbalstīt deputātu grupas sadarbībai ar Moldovas parlamentu priekšsēdētāja Aleksandra Golubova iesniegumu par deputātu grupas sadarbībai ar Moldovas Republikas parlamentu delegācijas vizīti uz Moldovas Republiku.

10. Pieņēma lēmumu par Parlamentārās izmeklēšanas komisijas sakarā ar iespējamu pretlikumīgu un neētisku rīcību tieslietu sistēmā darba nodrošinājumu.

11. Apstiprināja izdevumu tāmi Grieķijas Republikas parlamenta deputātu grupas sadarbībai ar Latvijas parlamentu vizītei Latvijā no 2008.gada 20.oktobra līdz 24.oktobrim.

12. Apstiprināja komandējumus:

1) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Dainim Turlajam uz Berlīni (Vācija) no 2008.gada 9.novembra līdz 12.novembrim;

2) Saeimas specializētajai atašejai Latvijas Republikas pastāvīgajā pārstāvniecībā Eiropas Savienībā Inesei Kriškānei uz Strasbūru (Francija) no 2008.gada 20.oktobra līdz 23.oktobrim;

3) Juridiskā biroja juridiskajam padomniekam Gatim Melnūdrim un Preses dienesta vecākajam konsultantam Jurim Vīgulim uz Strasbūru (Francija) no 2008.gada 26.oktobra līdz 28.oktobrim;

4) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājai Vairai Paeglei un konsultantam Ģirtam Ostrovskim uz Parīzi (Francija) no 2008.gada 2.novembra līdz 5.novembrim.

13. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Andra Bērziņa komandējumu uz Uzbekistānu, Kazahstānu un Turkmenistānu no 2008.gada 2.oktobra līdz 9.oktobrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!