• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidente: - saņemot vēstuli no ASV valsts sekretāres. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.08.1999., Nr. 251/252 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18275

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Daidžests. Citu rakstītais

Vēl šajā numurā

10.08.1999., Nr. 251/252

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente:

— saņemot vēstuli no ASV valsts sekretāres

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga vakar, 9. augustā, saņēma ASV valsts sekretāres Madelaines Olbraitas vēstuli. Tajā M.Olbraita izsaka gandarījumu par Latvijas Valsts prezidentes piedalīšanos Sarajevas sanāksmē un vēlreiz apsveic V.Vīķi–Freibergu, stājoties Valsts prezidentes amatā.

Vēstulē M.Olbraita uzsver savu pārliecību, ka Latvija izdarīs visu nepieciešamo, lai integrētos Rietumu institūcijās. "Jūs pierādījāt savu nostāju, atdodot atpakaļ valodas likumu," raksta M.Olbraita, "lai gan mēs apzināmies, ka tas nebija viegls lēmums. Mēs ticam, ka šis lēmums noteikti radīs Latvijai labāku bāzi tās integrācijai Eiropas un transatlantiskajās institūcijās." M.Olbraita pauž izpratni, ka prezidentei būs jāpieņem vēl arī citi grūti lēmumi — par tālāku tirgus ekonomikas attīstību, par demokrātijas institūciju paplašināšanu, par atbilstošu aizsardzības un drošības struktūru izveidi un pilnīgu sabiedrības integrāciju.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!