• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Francijas vēstnieka tikšanos ar Saeimas deputātiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.10.2008., Nr. 165 https://www.vestnesis.lv/ta/id/182728

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par grozījumiem Krimināllikumā

Vēl šajā numurā

23.10.2008., Nr. 165

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Francijas vēstnieka tikšanos ar Saeimas deputātiem

 

Saeimas deputātu grupas sadarbībai ar Francijas parlamentu priekšsēdētāja Sandra Kalniete un deputāti 21.oktobrī tikās ar Francijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Paskālu Fjeskī.

Deputātu grupas vadītāja S.Kalniete pauda gandarījumu, ka starp abām valstīm sekmīgi attīstītās sadarbība ekonomikā un kultūrā, ko apliecina abās valstīs notikušie vērienīgie kultūras festivāli. Savukārt Francijas vēstnieks minēja, ka nākotnē lielāka uzmanība jāvelta sadarbībai kultūras un izglītības apmaiņas programmām starp valstu reģioniem.

Vēstniecība plāno arī turpmāk attīstīt Francijas kultūras centra darbību, lai popularizētu Francijas kultūru Latvijā un palīdzētu apgūt franču valodu.

S.Kalniete un P.Fjeskī pārrunāja arī sadarbības pilnveidošanu starp abu valstu parlamentiem un iespēju apmainīties ar savstarpējām vizītēm.

Deputāti atzinīgi novērtēja Francijas kā Eiropas Savienības prezidējošās valsts un tās prezidenta Nikolā Sarkozī pragmatisko un efektīvo rīcību, lai atjaunotu uzticību finanšu sistēmai, kā arī iesaistoties Gruzijas un Krievijas konflikta risināšanā.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!