• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts prezidenta Kancelejas vadītāju – darbu uzsākot. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.10.2008., Nr. 161 https://www.vestnesis.lv/ta/id/182472

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar akcijas "Meklējam sirdsmāsiņu" laureātēm

Vēl šajā numurā

16.10.2008., Nr. 161

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts prezidenta Kancelejas vadītāju – darbu uzsākot

 

15.oktobrī Valsts prezidenta kancelejas vadītāja amatā stājies Edgars Rinkēvičs.

Valsts prezidents, iepazīstinot Valsts prezidenta kancelejas darbiniekus ar E.Rinkēviču, apsveica viņu un novēlēja panākumus darbā.

Līdz 12.oktobrim E.Rinkēvičs bija Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs. Šajā amatā E.Rinkēvičs strādāja vienpadsmit gadus, kuru laikā par teicamu darbu saņēmis vairākus augstus Latvijas, kā arī ārvalstu apbalvojumus un atzinības rakstus, tajā skaitā NATO apbalvojumu par izcilību, vadot NATO valstu un valdību vadītāju sanāksmes Rīgā organizācijas biroju.

Par izcilu darbu valsts labā 2007.gadā E.Rinkēvičam piešķirts Triju Zvaigžņu ordenis, bet 2004.gadā ar Ordeņu kapitula lēmumu E.Rinkēvičs iecelts par Viestura ordeņa lielkrusta komandieri.

No 2002.gada līdz 2003.gadam līdztekus Aizsardzības ministrijas valsts sekretāra pienākumiem E.Rinkēvičs bija arī Latvijas delegācijas vadītāja vietnieks sarunās par iestāšanos NATO.

Karjeru Aizsardzības ministrijā E.Rinkēvičs sāka 1995.gadā.

E.Rinkēvičs ieguvis maģistra grādu politikas zinātnē Latvijas Universitātē, kā arī maģistra grādu ASV Nacionālās aizsardzības universitātes Bruņoto spēku Nacionālo resursu stratēģijas industriālajā koledžā. E.Rinkēvičs brīvi pārvalda angļu un krievu valodu.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!