• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.10.2008., Nr. 157 https://www.vestnesis.lv/ta/id/182101

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

09.10.2008., Nr. 157

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

 

 

Paziņojums

Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālā iestāde paziņo, ka ir veikts nodokļu audits un pieņemts lēmums, kas uzliek pienākumu nodokļu maksātājam iemaksāt budžetā papildus noteiktos maksājumus:

Nodokļu maksātāja nosaukums, NMR kods

Lēmuma datums, numurs

Papildu aprēķinātais nodoklis vai maksājums

Summa

Ls

Fiziska persona

VLADIMIRS

VASIĻEVSKIS,

pers. kods 1702XX-XXXXX

10.07.2008.,

nr.1-4/11709

Iedzīvotāju ienākuma nodoklis

Soda nauda

Nokavējuma nauda

1014,12

507,06

387,39

Kopā

1908,57


Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 23.panta trīspadsmito daļu lēmums stājas spēkā paziņojuma publicēšanas dienā.

Papildus aprēķinātās summas iemaksājamas budžetā 30 dienu laikā pēc paziņojuma publicēšanas.

Saskaņā ar likuma “ Par nodokļiem un nodevām” 37.panta otrās daļas 1.punktu un administratīvā procesa likuma 77.pantu pieņemto lēmumu Vladimiram Vasiļevskim ir tiesības 30 dienu laikā no lēmuma saņemšanas rakstveidā apstrīdēt Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālās iestādes direktorei. Iesniegums par lēmuma apstrīdēšanu iesniedzams Rīgas ielā 4/6, Daugavpilī, LV-5401.

 

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2008.gada 28.novembrī plkst. 10.00 RTU Kaļķu ielā 1 407.auditorijā notiks Dzintras Atstājas promocijas darba “Saimnieciskās darbības radīta vides piesārņojuma ekonomiskā novērtēšana Latvijā” aizstāvēšana RTU P-09 Promocijas padomes sēdē ekonomikas zinātņu doktora grāda iegūšanai.

Recenzenti: Nikolajs Baranovskis, Dr. habil. oec. RTU profesors; Ingrīda Jakušonoka, Dr. oec., LLU profesore; Margarita Dunska, Dr. oec., LU asoc. profesore.

Ar promocijas darbu var iepazīties RTU Zinātniskajā bibliotēkā Ķīpsalas ielā 10.

 

Paziņojums

Valsts aģentūra “Materiālās rezerves” informē ALEKSANDRU BAČKOVU, dzim. 1979.gadā, ka transportlīdzeklis SAAB 90 ar valsts reģistrācijas nr. CA 8515, ar kuru 2008.gada 13.septembrī tika izdarīts administratīvais pārkāpums nr. PA456743, ir nodots glabāšanā valsts aģentūrai “Materiālās rezerves”.

Lūdzam ALEKSANDRU BAČKOVU steidzami vērsties ar iesniegumu valsts aģentūrā “Materiālās rezerves” (Piedrujas ielā 5, Rīgā, LV-1073) par transportlīdzekļa SAAB 90 ar valsts reģistrācijas nr. CA 8515 atdošanu saskaņā ar Rīgas reģiona pārvaldes 2008.gada 15.septembra lēmumu.

Paziņojam, ka atbilstoši Ministru kabineta 2006.gada 11.jūlija noteikumu nr.580 “Noteikumi par rīcību ar administratīvo pārkāpumu lietās izņemto mantu un dokumentiem” 45.punktam, ja izņemtās mantas īpašnieks, tā pilnvarota persona vai transportlīdzekļa reģistrācijas apliecības oriģināla uzrādītājs mēneša laikā no brīža, kad stājies spēkā atbildīgās institūcijas (amatpersonas) lēmums par izņemtās mantas atdošanu īpašniekam, nepārņem izņemto mantu, valsts aģentūra “Materiālās rezerves” to realizē vai iznīcina.

 

Talsu pilsētas dome informē

Talsu pilsētas domes 22.09.2008. sēdē pieņemti saistošie noteikumi nr. 14 “Par grozījumiem Talsu pilsētas pašvaldības 2008. gada pamata budžetā” (protokols nr.21, lēmums nr. 226).

Ar saistošo noteikumu nr. 14 pilnu tekstu var iepazīties Talsu pilsētas domes apmeklētāju pieņemšanas centrā Talsos, Kareivju ielā 7. Saistošie noteikumi stājas spēkā 24.09.2008.

 

Paziņojums

Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālā iestāde paziņo, ka ir veikta nodokļu revīzija (audits) un pieņemts lēmums par to: MĀRAI GAVEIKAI-LIELCEPUREI neatbilstības iedzīvotāju ienākuma nodokļa aprēķināšanā un maksāšanā budžetā nav konstatētas.

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 23.panta trīspadsmito daļu lēmums stājas spēkā paziņojuma publicēšanas dienā.

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta otrās daļas 1.punktu un Administratīvā procesa likuma 77.pantu pieņemto lēmumu Mārai Gaveikai-Lielcepurei ir tiesības 30 dienu laikā no lēmuma saņemšanas rakstveidā apstrīdēt Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālās iestādes direktoram. Iesniegums par lēmuma apstrīdēšanu iesniedzams Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālajā iestādē Skanstes ielā 13, Rīgā, LV-1013.


Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2008. gada 31.oktobrī plkst. 14 RTU Kaļķu ielā 1, 119.telpā notiks “RTU – P14” Promociju padomes atklātā sēde, kurā promocijas darbu inženierzinātņu doktora zinātniskā grāda iegūšanai elektrotehnikas nozarē aizstāvēs MIHAILS GOROBECS par tēmu “Ģenētisko algoritmu izpēte elektriskā transporta optimālai vadībai”.

Recenzenti: Dr.habil.sc.ing., RTU prof. J.Dirba (RTU, Latvija); Dr. habil. sc.ing., prof., A.Šnīders (LLU); Dr. habil.sc.ing., RTU prof. J. Merkurjevs (RTU, Latvija).

Ar promocijas darbu var iepazīties RTU EEF mājas lapā http://www.eef.rtu.lv un RTU Zinātniskajā bibliotēkā Ķīpsalas ielā 10.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!