• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.10.2008., Nr. 156 https://www.vestnesis.lv/ta/id/182089

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta sēdē: 2008.gada 6.oktobrī

Vēl šajā numurā

08.10.2008., Nr. 156

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

KV41VAKS.JPG (54687 bytes)• Ja pie mums reāli darbotos publiskā un privātā partnerība, iespējams, daudz vairāk jauno vecāku varētu pilnvērtīgi strādāt, jo viņu mazuļiem būtu vieta jaunā bērnudārzā. Mums būtu vairāk tikko uzbūvētu vai kapitāli izremontētu izglītības un medicīnas iestāžu, nebūtu tik daudz gandrīz neizbraucamu pašvaldības ceļu, būtu modernizētas mazpilsētu un ciematu apkures sistēmas un varbūt priecētu vēl daudz kas cits. Par to vairāk – rakstā “Smagais publiskās un privātās partnerības akmens”.

 

• Krīze ir viens no šobrīd populārākajiem vārdiem. Uzņēmējam Gatim Builim ir savs skatījums, kā saglabāt uzņēmumu par spīti krīzei, kas jo īpaši var skart tādu riska nozari kā celtniecība.

 

• No nākamā gada 1.janvāra stāsies spēkā jaunas prasības darba aizsardzībā. “KV” skaidro, kas ir kompetentie speciālisti un institūcijas un kādas izmaiņas gaidāmas to darbībā un sertifikācijā.

 

• Biedrības “Connect” uzdevums ir savienot uzņēmēja, zinātnieka un investora idejas, iespējas un intereses, lai veicinātu jaunu, tehnoloģiski orientētu, zināšanās balstītu uzņēmumu veidošanu un attīstību. Tā var būt arī vienkārša tehnoloģija, kāds jauns serviss vai pakalpojums. Plašāks izklāsts – publikācijā “Tramplīna pasākumi – uzņēmuma izaugsmei”.

 

• Kopš 1.oktobra Rīga uz mēnesi ir kļuvusi par dizaina pilsētu. Dizaina dienu dalībnieku starpā redzam arī interjera dizaina studiju SIA “Lolot”, kas pagājušajā sestdienā savu mītni Rīgā pārvērta par rozā sapni un piedāvāja palūkoties uz pasauli caur rozā brillēm.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!