• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 25. septembra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.10.2008., Nr. 153 https://www.vestnesis.lv/ta/id/181829

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2008. gada 29. septembra sēdi

Vēl šajā numurā

02.10.2008., Nr. 153

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 25. septembra sēdi

 

1. Izskatīja deputāta Sergeja Dolgopolova iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Sergejam Dolgopolovam neapmaksātu atvaļinājumu no šā gada 6.oktobra līdz 10.oktobrim.

2. Nolēma nodot Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai Finanšu ministrijas sagatavoto informatīvo ziņojumu “Par laika periodā no 2008.gada 1.februāra līdz 2008.gada 31.jūlijam paveiktajiem un nākošajā atskaites periodā plānotajiem uzdevumiem vienotās Eiropas valūtas ieviešanai Latvijā”.

3. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas priekšsēdētāja Gundara Daudzes, Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Andra Bērziņa, deputātu grupas sadarbībai ar Gruzijas parlamentu priekšsēdētāja Dzintara Zaķa, Saeimas Kancelejas direktora vietnieka Valda Ziemeļa, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomnieka Uģa Bambes un Protokola nodaļas vecākās konsultantes Līgas Amatas komandējumu uz Tbilisi (Gruzija) no 2008.gada 28.septembra līdz 1.oktobrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!