• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.10.2008., Nr. 152 https://www.vestnesis.lv/ta/id/181791

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zemkopības ministrija: Par iesniegumu erozijas ierobežošanas atbalstam

Vēl šajā numurā

01.10.2008., Nr. 152

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

KV40VAKS.JPG (46752 bytes)• Raksts “Algas pieaug. Kā būs pēc gada?” norāda uz atalgojuma tendencēm privātajā sektorā un piedāvā ekspertu viedokļus par algu pieaugumu nākamajā gadā. Šogad algas ir kāpušas par 21% salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, bet nākotnes prognozes ir krietni pieticīgākas.

• Latvijas Zinātņu akadēmijas Ekonomikas institūta direktore Raita Karnīte skaidro, kāpēc arodbiedrībām ir taisnība, kad tās cīnās pret algu iesaldēšanu sabiedriskajā sektorā.

• Vai un kad vairumtirgotāji varēs veikt mazumtirdzniecību, nenodalot atsevišķi mazumtirdzniecības telpas, pēta raksts “Vairumtirgotāji joprojām ierobežoti”.

• Kas ir franšīze, un kāpēc tā kļūst arvien populārāka? Par franšīzi un šo mazā uzņēmuma pastāvēšanas veidu stāsta uzņēmēji, kuri paši ir vai nu franšīzes devēji, vai ņēmēji, savukārt ar kopējām franšīzes attīstības tendencēm Latvijā iepazīstina Baltijas Franšīzes fonda direktore Tatjana Melehova.

• Jaunpils uzņēmums SIA “Līvas grupa” pēc pašu unikālas tehnoloģijas rūpnieciski ražo pildrežģa mājas. Par jaunajām tehnoloģijām māju būvniecībā vairāk – publikācijā “30 000 sarunu par māju”.

• Ilgāk nekā divus gadus tapis noteikumu projekts “Noteikumi par valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu veicēju reģistrāciju un ziņojumiem par valsts sociālās apdrošināšanas obligātajām iemaksām un iedzīvotāju ienākuma nodokli”. “KV” informē, ko paredz noteikumu projekts. Plānots, ka jaunie noteikumi spēkā stāsies 2009.gada 1.janvārī.

 

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!