• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts robežsardzes priekšnieka vizīti Krievijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.09.2008., Nr. 149 https://www.vestnesis.lv/ta/id/181569

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

25.09.2008., Nr. 149

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts robežsardzes priekšnieka vizīti Krievijā

 

22.septembrī Valsts robežsardzes priekšnieks ģenerālis Gunārs Dāboliņš pēc Krievijas Federācijas Federālā drošības dienesta Robežsardzes dienesta vadītāja armijas ģenerāļa Vladimira Proņičeva ielūguma devās trīs dienu darba vizītē uz Maskavu.

Vizītes laikā tika apspriesti un vispusīgi izanalizēti jautājumi, kas saistīti ar situāciju uz Latvijas–Krievijas valsts robežas, kā arī turpmākās sadarbības virzieni.

23.septembrī Valsts robežsardzes priekšnieks G.Dāboliņš un Federālā drošības dienesta Robežsardzes dienesta vadītājs V.Proņičevs Maskavā parakstīja tikšanās protokolu un apstiprināja sadarbības plānu.

Tikšanās laikā parakstītajā protokolā puses atzina situāciju uz Latvijas–Krievijas valsts robežas kā stabilu un prognozējamu, atzinīgi novērtēja līdzšinējās sadarbības ietvaros atskaites periodā paveikto robežas kontroles jautājumos un sadarbības jautājumos Baltijas jūrā.

Tikšanās laikā uzmanība tika pievērsta robežas demarkācijai.

Tikšanās rezultātā apstiprināts un parakstīts Latvijas Republikas Valsts robežsardzes un Krievijas Federācijas Federālā drošības dienesta Ziemeļrietumu robežsardzes apgabala sadarbības plāns.

Valsts robežsardzes Preses un sabiedrisko attiecību dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!