• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 2. augusta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.08.1999., Nr. 244/245 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18151

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas Ģenerālprokuratūras informācija

Par virsprokuroru iecelšanu

Vēl šajā numurā

03.08.1999., Nr. 244/245

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 2. augusta sēdē

Akceptēti rīkojuma projekti "Par maksātnespējīgā likvidējamā valsts uzņēmuma "Komutators" bijušo darbinieku prasījumu apmierināšanu" un "Par maksātnespējīgās sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Rīgas filcs" darbinieku prasījumu apmierināšanu".

Komiteja akceptēja grozījumu projektu likumā "Par atbilstības novērtēšanu".

Akceptēts noteikumu projekts "Vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības organizēšanas kārtība". To mērķis būs nodrošināt vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības organizatorisko nošķirtību un noteikt vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības organizēšanas kārtību. Paredzams, ka tie neattieksies uz preču pirkšanu un pārdošanu preču biržās un izsolēs, kā arī uz preču izpārdošanu bankrota gadījumā.

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par īpašuma nodokļa un iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksājumu pamatparādu kapitalizācijas rezultātā iegūto kapitāla daļu pārdošanas ieņēmumu sadali". Tie noteiks apmērus un kārtību, kādā Valsts kase sadalīs pašvaldībām un valsts speciālajam veselības aprūpes budžetam ieņēmumus, kas gūti, realizējot īpašuma nodokļa un iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksājumu pamatparādu kapitalizācijas rezultātā iegūtās kapitāla daļas.

Akceptēts noteikumu projekts "Pasažieru regulāro autopārvadājumu iekšzemes maršrutu atklāšanas, grozīšanas, slēgšanas un atļauju izsniegšanas kārtība".

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Latvijas Republikas valdības un Lietuvas Republikas valdības līgumu par pārrobežas sadarbību".

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Pesticīdu atlieku kontrole augu izcelsmes produktos". Tie noteiks maksimāli pieļaujamo pesticīdu atlieku daudzumu augu izcelsmes produktos un to kontroles kārtību.

Akceptēts noteikumu projekts "Augu aizsardzības līdzekļu izplatīšanas, glabāšanas un lietošanas noteikumi". Noteikumi noteiks augu aizsardzības līdzekļu izplatīšanu, glabāšanu un lietošanu, tirdzniecības vietām izvirzāmos kritērijus, personu pienākumus un tiesības, kā arī augu aizsardzības līdzekļu aprites kārtību un kontroli.

Akceptēts noteikumu projekts "Maksimāli pieļaujamais pesticīdu atlieku daudzums dzīvnieku izcelsmes produktos". Tie noteiks pesticīdu atlieku maksimāli pieļaujamo daudzumu dzīvnieku izcelsmes produktos, kas ir arī obligātās nekaitīguma prasības šiem produktiem un jāievēro uzņēmumos, kuri iesaistīti to apritē.

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1998.gada 16.septembra rīkojumā Nr.455 "Par Nacionālo bruņoto spēku štāba struktūru un štatiem". Projektā paredzētā Nacionālo bruņoto spēku štāba struktūra ir paredzēta un atbilst NATO valstu bruņoto spēku prasībām un uzdevumiem.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Par pārtikas piesārņojumu". Tie noteiks pārtikas obligātās nekaitīguma prasības attiecībā uz pieļaujamo pārtikas piesārņojuma līmeni un saturu visos pārtikas aprites posmos.

Akceptēts rīkojuma projekts "Privatizējamās valsts akciju sabiedrības "Latvijas kuģniecība" privatizācijas nosacījumi".

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!