• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrija: Par naudas balvu piešķiršanu olimpiešiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.09.2008., Nr. 144 https://www.vestnesis.lv/ta/id/181166

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta sēdē: 2008.gada 15.septembrī

Vēl šajā numurā

17.09.2008., Nr. 144

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrija: Par naudas balvu piešķiršanu olimpiešiem

Finanšu ministrijā 16.septembrī notika finanšu ministra Ata Slaktera vadītās Latvijas Nacionālās sporta padomes (LNSP) kārtējā sēde. Tajā padome iepazinās ar Latvijas olimpiskās komandas rezultātiem olimpiskajās spēlēs Pekinā, kā arī lēma rosināt Ministru kabinetu piešķirt naudas balvu sportistiem par izciliem sasniegumiem XXIX Vasaras olimpiskajās spēlēs Pekinā.

Iepazīstoties ar Latvijas sportistu sasniegumiem olimpiskajās spēlēs Pekinā, padome atbalstīja lēmumu aicināt Ministru kabinetu naudas balvu izmaksai piešķirt līdzekļus 445 000 latu un nodokļu nomaksai 79 755 latu apmērā no valsts budžeta apakšprogrammas “Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem”.

Naudas balvas plānots piešķirt Latvijas Riteņbraukšanas federācijas sportistam Mārim Štrombergam par izcīnīto pirmo vietu, Latvijas Vieglatlētikas savienības sportistam Aināram Kovalam par izcīnīto otro vietu, Latvijas Svarcelšanas klubu apvienības sportistam Viktoram Ščerbatiham par izcīnīto trešo vietu XXIX Vasaras olimpiskajās spēlēs Pekinā.

Naudas balvas tiks piešķirtas arī sportistu treneriem, ārstiem un apkalpojošajam personālam.

Tāpat LNSP rosina piešķirt naudas balvu arī Latvijas Basketbola savienībai par nacionālās sieviešu basketbola izlases piedalīšanos olimpiskajās spēlēs Pekinā, lai veicinātu basketbola sporta veida un jaunatnes sporta programmu attīstību.

Sēdē Latvijas Nacionālās sporta padomes locekļi nolēma izteikt konceptuālu atbalstu organizēt 29.pasaules čempionātu ledus un sniega burāšanā, kas notiks 2009.gada 16.–21.februārī.

Finanšu ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!