• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par projektu iesniegšanu Norvēģijas finanšu instrumenta programmā "Pārrobežu sadarbība". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.09.2008., Nr. 144 https://www.vestnesis.lv/ta/id/181161

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Ukrainas vēstniecības dzeju dāvinājumu Latvijas Nacionālajai bibliotēkai

Vēl šajā numurā

17.09.2008., Nr. 144

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par projektu iesniegšanu Norvēģijas finanšu instrumenta programmā “Pārrobežu sadarbība”

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija (RAPLM) aicina iesniegt apakšprojektus Norvēģijas valdības divpusējā finanšu instrumenta programmā “Pārrobežu sadarbība”.

Programmas mērķis ir veicināt vienmērīgu un ilgtspējīgu Latvijas pierobežas reģionu sociālekonomisko attīstību. Apakšprojekti ir jāizstrādā un jāīsteno, sadarbojoties vismaz ar vienu partneri no Dienvidigaunijas vai Rietumigaunijas, Lietuvas pilsētām – Klaipēdas, Telšu, Šauļu, Panevēžas vai Utenas, Krievijas pilsētu Pleskavu vai arī Baltkrievijas pilsētu Vitebsku.

Apakšprojektiem ir jāietver pārrobežu sadarbības aktivitātes vienā vai vairākās prioritātēs kā vides aizsardzība, ilgtspējīga attīstība, Eiropas kultūras mantojuma saglabāšana, veselība, bērni ar īpašām vajadzībām, cilvēkresursu attīstība un izglītība, Šengena, tieslietas, reģionālā politika un ekonomisko aktivitāšu attīstība vai akadēmiskie pētījumi.

Apakšprojekta iesniedzējs var būt Latvijas tiešās vai pastarpinātās valsts pārvaldes iestāde, atvasināta publiska persona, biedrība vai nodibinājums.

Pieejamais programmas līdzfinansējums apakšprojektiem ir 2 466 942 eiro (1 733 767 lati).

Apakšprojektus programmā “Pārrobežu sadarbība” ministrijā var iesniegt no šā gada 17.septembra līdz 17.decembrim. Tāpat apakšprojekta iesniegums ir jānosūta elektroniska dokumenta veidā ar elektronisko parakstu uz adresi pasts@raplm.gov.lv vai jāiesniedz personīgi Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijā Lāčplēša ielā 27, Rīgā.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!