• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.09.2008., Nr. 144 https://www.vestnesis.lv/ta/id/181130

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

17.09.2008., Nr. 144

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Sabiedrības integrācijas fonds

aicina biedrības un nodibinājumus deleģēt pārstāvjus dalībai

EEZ/ Norvēģijas finanšu instrumentu

Nevalstisko organizāciju fonda

Vērtēšanas komisijā NOVĒROTĀJU statusā (3 vietas)

Pieteikumus par piedalīšanos konkursā (motivācijas vēstuli, organizācijas darbības raksturojumu un deleģētā pārstāvja CV) lūdzam iesniegt līdz 2008. gada 29. septembrim plkst. 16.00, nosūtot elektroniski uz e-pasta adresi liene.jekabsone@lsif.lv Pieteikumus drīkst iesniegt tikai biedrības un nodibinājumi.

Saņemtie pieteikumi, tajā skaitā arī deleģētā pārstāvja CV, tiks publicēti Sabiedrības integrācijas fonda interneta mājas lapā www.lsif.lv . Fonds aicinās projektu iesniedzējus iepazīties ar pieteikumiem un izteikt savu viedokli par izvirzītajiem pretendentiem. Ja neviens no projektu iesniedzējiem, kuri būs iesnieguši projektus 2008.gada 1.augustā izsludinātajos apakšprojektu iesniegumu atklātajos konkursos NVO fonda grantu shēmu ietvaros, nebūs izteicis iebildumus par kāda pretendenta klātbūtni vērtēšana procesā, attiecīgais pārstāvis tiks apstiprināts dalībai Vērtēšanas komisijā novērotāja statusā. Ja būs pieteikušies vairāk nekā 3 pārstāvji, tiks apstiprināti tie, kuru pieteikumi elektroniski bija saņemti pirmie.

Tālrunis kontaktinformācijai 67078218, e-pasts – liene.jekabsone@lsif.lv.

Aicinām iesniegt apakšprojektu iesniegumus Norvēģijas valdības divpusējā finanšu instrumenta programmas “Pārrobežu sadarbība” ietvaros

Programmas “Pārrobežu sadarbība” mērķis ir veicināt vienmērīgu un ilgtspējīgu Latvijas Republikas pierobežas reģionu sociālekonomisko attīstību. Apakšprojekti ir jāizstrādā un jāīsteno vismaz ar vienu sadarbības partneri no Dienvidigaunijas, Rietumigaunijas (Igaunija), Klaipēdas, Telši, Šauļi, Paņeveža, Utena (Lietuva), Pleskavas (Krievija), Vitebskas (Baltkrievija).

Apakšprojektiem ir jāietver pārrobežu sadarbības aktivitātes vienā vai vairākās prioritātēs:

• vides aizsardzība;

• ilgtspējīgas attīstība;

• Eiropas kultūras mantojuma saglabāšana;

• veselība, bērni ar īpašām vajadzībām;

• cilvēkresursu attīstība un izglītība;

• Šengena;

• tieslietas;

• reģionālā politika un ekonomisko aktivitāšu attīstība;

• akadēmiskie pētījumi.

Apakšprojekta iesnieguma iesniedzējs var būt Latvijas Republikas tiešās vai pastarpinātās valsts pārvaldes iestāde, atvasināta publiska persona, biedrība vai nodibinājums.

Pieejamais programmas līdzfinansējums apakšprojektiem ir 2 466 942 eiro.

Apakšprojekta iesniegšanas termiņš – 16.09.2008.–16.12.2008.

Apakšprojekta iesniegums ir jānosūta elektroniska dokumenta veidā ar elektronisko parakstu uz adresi pasts@raplm.gov.lv  vai ir jāiesniedz personīgi Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijā Lāčplēša ielā 27, Rīgā.

Konkursa nolikums un iesniegumu veidlapa ir pieejama Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas mājaslapas www.raplm.gov.lv  sadaļā “Citi ES finanšu instrumenti”.

Kontaktinformācija:

e-pasts: pasts@raplm.gov.lv , tālrunis: 67770421.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!