• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 18. augusta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.09.2008., Nr. 143 https://www.vestnesis.lv/ta/id/181045

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2008. gada 25. augusta sēdi

Vēl šajā numurā

16.09.2008., Nr. 143

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas sesiju starplaikā

Informācija par 2008. gada 18. augusta sēdi

1. Izskatīja 13 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 18.augusta līdz 24.augustam.

3. Pieņēma zināšanai Juridiskās komisijas priekšsēdētājas Vinetas Muižnieces iesniegumu, kurā viņa informē par Juridiskās komisijas Apakškomisijas Latvijas Republikas Satversmes grozījumu izstrādei sastāvu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā izdarītu izmaiņas Saeimas datubāzēs.

4. Pieņēma zināšanai Juridiskās komisijas priekšsēdētājas Vinetas Muižnieces iesniegumu, kurā viņa informē, ka par Juridiskās komisijas Apakškomisijas Latvijas Republikas Satversmes grozījumu izstrādei priekšsēdētāju ievēlēta deputāte Solvita Āboltiņa. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai.

5. Pieņēma zināšanai Juridiskās komisijas priekšsēdētājas Vinetas Muižnieces iesniegumu, kurā viņa informē, ka par Juridiskās komisijas Apakškomisijas Latvijas Republikas Satversmes grozījumu izstrādei sekretāru ievēlēta deputāte Ilma Čepāne. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Saeimā nodibināta deputātu grupa Dienvidosetijas un Abhāzijas atbalstam piecu Saeimas deputātu sastāvā. Par minētās atbalsta grupas vadītāju ievēlēts deputāts Vladimirs Buzajevs. Prezidijs nolēma nodot minēto informāciju Saeimas Starpparlamentu attiecību birojam.

7. Pieņēma zināšanai Eiropas Parlamenta prezidenta Hansa Gerta Pēteringa oficiālās vizītes Latvijas Republikā programmu.

8. Apstiprināja izdevumu tāmi Eiropas Parlamenta prezidenta Hansa Gerta Pēteringa oficiālajai vizītei Latvijas Republikā no 2008.gada 19.augusta līdz 22.augustam.

9. Apstiprināja izdevumu tāmi Baltijas valstu un Ziemeļvalstu parlamentu priekšsēdētāju sanāksmei Latvijā no 2008.gada 26.augusta līdz 28.augustam.

10. Pieņēma zināšanai Ārlietu ministrijas 1.divpusējo attiecību departamenta direktora Uva Blūma iesniegumu par ielūgumu Saeimas delegācijai apmeklēt Gruziju.

11. Pieņēma zināšanai Ārlietu ministrijas valsts sekretāra Normana Penkes iesniegumu par atbalstu deputātu Sandras Kalnietes un Kārļa Šadurska iespējamai vizītei Tbilisi.

12. Pieņēma zināšanai Gruzijas parlamenta Eiropas integrācijas lietu komitejas priekšsēdētāja iesniegumu par deputātu Sandras Kalnietes un Kārļa Šadurska komandējumu uz Gruziju.

13. Pieņēma zināšanai politisko organizāciju (partiju) apvienības “Saskaņas Centrs” frakcijas priekšsēdētāja Jāņa Urbanoviča iesniegumu par atbalstu deputāta Aleksandra Mirska komandējumam uz Gruzijas un Dienvidosetijas konflikta zonu.

14. Pieņēma zināšanai šādus deputātu iesniegumus par kavējumu attaisnošanu: Jāņa Eglīša iesniegumu par Saeimas 6.augusta ārkārtas sesijas sēdi; Aigara Kalvīša iesniegumu par Saeimas 6.augusta un 14.augusta ārkārtas sesijas sēdēm; Vitālija Aizbalta iesniegumu par Saeimas 6.augusta ārkārtas sesijas sēdi; Sarmītes Ķikustes iesniegumu par Saeimas 14.augusta ārkārtas sesijas sēdi; Einara Repšes iesniegumu par Saeimas 6.augusta ārkārtas sesijas sēdi; Ainara Latkovska iesniegumu par Saeimas 6.augusta ārkārtas sesijas sēdi; Ingrīdas Circenes iesniegumu par Saeimas 6.augusta ārkārtas sesijas sēdi; Silvas Bendrātes iesniegumu par Saeimas 6.augusta ārkārtas sesijas sēdi; Lindas Mūrnieces iesniegumu par Saeimas 6.augusta ārkārtas sesijas sēdi; Dzintara Zaķa iesniegumu par Saeimas 6.augusta ārkārtas sesijas sēdi; Solvitas Āboltiņas iesniegumu par Saeimas 6.augusta ārkārtas sesijas sēdi; Artura Krišjāņa Kariņa iesniegumu par Saeimas 6.augusta ārkārtas sesijas sēdi; Ausmas Ziedones–Kantānes iesniegumu par Saeimas 6.augusta ārkārtas sesijas sēdi; Ulda Ivara Gravas iesniegumu par Saeimas 6.augusta ārkārtas sesijas sēdi; Jāņa Reira iesniegumu par Saeimas 6.augusta ārkārtas sesijas sēdi; Arta Kampara iesniegumu par Saeimas 6.augusta ārkārtas sesijas sēdi; Sarmītes Ķikustes iesniegumu par Saeimas 6.augusta ārkārtas sesijas sēdi.

15. Apstiprināja komandējumus:

1) Ārlietu komisijas loceklei Sandrai Kalnietei un Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas loceklim Kārlim Šadurskim uz Tbilisi (Gruzija) no 2008.gada 19.augusta līdz 23.augustam;

2) Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas loceklei Dagnijai Staķei un konsultantam Mārim Veinaldam uz Briseli (Beļģija) 2008.gada 10. un 11.septembrī;

3) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklei Ingrīdai Circenei uz Parīzi (Francija) 2008.gada 4. un 5.septembrī;

4) Personāla nodaļas vadītājas vietniecei Mārai Jurevskai, nodaļas vecākajai konsultantei Rutai Leiņai, konsultantei Kristīnei Štrauss un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Rolandam Lakšam uz Viļņu (Lietuva) no 2008.gada 8.septembra līdz 10.septembrim;

5) Saeimas specializētajai atašejai Latvijas Republikas pastāvīgajā pārstāvniecībā Eiropas Savienībā Simonai Megnei uz Rīgu (Latvija) no 2008.gada 20.augusta līdz 22.augustam;

6) Dokumentu nodaļas vecākajai konsultantei Inetai Lukai–Indānei uz Briseli (Beļģija) no 2008.gada 9.oktobra līdz 12.oktobrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!