• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar Vācijas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.09.2008., Nr. 143 https://www.vestnesis.lv/ta/id/181037

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar Zviedrijas vēstnieku

Vēl šajā numurā

16.09.2008., Nr. 143

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas sesiju starplaikā

Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar Vācijas vēstnieku

19.augustā Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze tikās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Detlefu Veigelu, kurš bija ieradies iepazīšanās vizītē.

Abu valstu pārstāvji apliecināja, ka starp Latviju un Vāciju pastāv ļoti aktīvas un ciešas attiecības politiskajā, ekonomiskajā un kultūras jomā un ir būtiski šo sadarbību attīstīt. Tradicionāli veiksmīga sadarbība pastāv starp abu valstu parlamentiem, par ko liecina regulārā vizīšu apmaiņa.

Apspriežot enerģētikas drošības jautājumu Eiropā, Saeimas priekšsēdētājs uzsvēra, ka īpaši pēc militārā konflikta Gruzijā Eiropas Savienības (ES) valstīm jārūpējas par vienotu enerģētikas politiku, jaunu starpsavienojumu izbūvi un energoresursu piegādātāju dažādošanu, tādējādi novēršot “enerģētisko salu” pastāvēšanu un atsevišķu valstu atkarību no resursu piegādātājiem.

Saeimas priekšsēdētājs ar vēstnieku pārrunāja arī Lisabonas līguma ratifikācijas gaitu Vācijā un citus ar ES aktualitātēm saistītus jautājumus.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!