• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.09.2008., Nr. 140 https://www.vestnesis.lv/ta/id/180830

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tieslietu ministrija: Par izmaiņām Latvijas kriminālsodu sistēmā

Vēl šajā numurā

10.09.2008., Nr. 140

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

KV37VAKS.JPG (37717 bytes)• Šogad ir strauji audzis darbinieku sūdzību skaits par neizmaksātām un aizturētām darba algām un kompensācijām pēc darba attiecību izbeigšanas. Valsts darba inspekcijas direktore Rita Elce uzskata, ka nav vainojama tikai ekonomiskā krīze. Pieaudzis ir arī bezatbildīgo darba devēju skaits, kas uz darbinieku rēķina vēlas ietaupīt. R.Elce arī norāda, ka rudenī sūdzību varētu būt vēl vairāk. Kā risināt problēmu?

 

• Zemgales reģionālā finanšu foruma ietvaros Finanšu ministrijas pārstāvji informēja par ministrijas izstrādātajiem priekšlikumiem izmaiņām nodokļu likumos. Plašāk – rakstā “Gaidāmi grozījumi nodokļu likumos”.

 

• Nodokļu konsultante Jadviga Neilande publikācijā “Ja iegādājaties preces no kataloga” skaidro distances līguma būtību.

 

• Sarunā ar Latvijas Maiznieku biedrības valdes priekšsēdētāju Valdi Circeni skartas vairākas aktuālas problēmas. Viens pēc otra maizes ražotāji nonāk finansiālās grūtībās. Tikmēr vidēji katru dienu iznīcināšanai vai lopbarībai tiek nodotas vairāk nekā trīs tonnas maizes. Kas notiek šajā nozarē?

 

• Savs uzņēmums var būt būtisks pārstrādāšanās veicinātājs. Rakstā “Kad darbs kļūst kungs un pavēlnieks” skaidrots, kādas pazīmes raksturo darbaholismu un kā noteikt, vai darbinieks, kas bieži vēlu vakaros paliek darbā, ir kļuvis atkarīgs no darba vai arī vienkārši viņam trūkst laika plānošanas iemaņu.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!