• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Nacionālie bruņotie spēki: Aicinot atturēties no militāro poligonu apmeklēšanas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.09.2008., Nr. 136 https://www.vestnesis.lv/ta/id/180537

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

03.09.2008., Nr. 136

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nacionālie bruņotie spēki: Aicinot atturēties no militāro poligonu apmeklēšanas

 

Sākoties sēņošanas un ogošanas sezonai, Nacionālie bruņotie spēki (NBS) lūdz visus sēņotājus un ogotājus atturēties no patvaļīgas militāro poligonu apmeklēšanas, lai nepakļautu savu dzīvību briesmām, kā arī neaizkavētu militārās aktivitātes poligonos.

NBS informē, ka militārajos poligonos ir aizliegts ieiet un iebraukt bez saskaņošanas ar poligonu administrāciju. Dabas un tās velšu mīļotāji tiek lūgti ar izpratni izturēties pret noteikto kārtību un ievērot noteiktos ierobežojumus. Lai arī karavīri pastiprināti uzrauga poligonus, cenšoties nepieļaut sēņotāju un ogotāju iekļūšanu to teritorijā, īpaši kaujas šaušanas zonā, arī cilvēkiem pašiem ir jāuzņemas atbildība par savu dzīvību.

NBS aicina visus sēņot un ogot gribētājus izvēlēties drošākus mežus, jo atrašanās militārajos poligonos ir bīstama jebkurā tā vietā – lodes lido vairāku kilometru attālumā no šaušanas vietas, nāvējošas tās var būt pat divu kilometru attālumā no vietas, no kuras tās raidītas.

Ar Ādažu poligonā noteiktajiem ierobežojumiem var iepazīties uz galvenajiem ceļiem izvietotajos informācijas stendos un Ādažu bāzes mājaslapā.

 

NBS komandiera personīgā štāba Preses daļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!