• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 28.septembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.09.1999., Nr. 321 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18022

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Centrālās vēlēšanu komisijas lēmums Nr.9

Par papildu finansējumu Daugavpils pilsētas vēlēšanu komisijai

Vēl šajā numurā

30.09.1999., Nr. 321

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 28.septembra sēdē

Nobeigums. Informācijas sākums —

"LV" Nr.319/320 29.09.1999.

Pieņemta zināšanai zemkopības ministra A.Kalvīša sniegtā informācija par grozījumiem likumā "Par muitas nodokli (tarifiem)". Kopumā atbalstīti iesniegtie priekšlikumi par salikto tarifu noteikšanas lietderību. Ekonomikas ministrijas pārstāvim Pasaules tirdzniecības organizācijā uzdots mēneša laikā iesniegt Zemkopības ministrijā atzinumu par salikto tarifu atbilstību Pasaules tirdzniecības organizācijas līgumiem un noteiktajām saistībām.

Valdība atbalstīja vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Venta Baloža iesniegto priekšlikumu par bijušās PSRS būvniecības tehnisko normatīvu pārstrādes termiņu un finansēšanas stratēģijas koncepcijas projekta precizēšanu, kā arī priekšlikumu uz laiku līdz valsts būvnormatīvu apstiprināšanai piemērot būvniecībā arī Skandināvijas valstu būvniecības tehniskos normatīvus. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai uzdots precizēt bijušās PSRS būvniecības tehnisko normatīvu pārstrādes termiņu un finansēšanas stratēģijas koncepciju.

Pieņemta zināšanai informācija par Ministru kabineta 1999.gada 17.augusta sēdes protokollēmuma "Par Latvijas starptautisko autopārvadātāju problēmām un to risinājumiem" 10.punkta izpildi. Satiksmes ministrijai kopīgi ar Iekšlietu ministriju un Finansu ministriju uzdots mēneša laikā sagatavot un noteiktā kārtībā iesniegt Ministru kabinetā noteikumu projektu par grozījumiem Ministru kabineta 1996.gada 20.jūnija noteikumos Nr.222 "Noteikumi par kontroles kārtību autopārvadājumu jomā". Iekšlietu ministrijai uzdots divu nedēļu laikā sagatavot un noteiktā kārtībā iesniegt Ministru kabinetā noteikumu projektu par grozījumiem Ministru kabineta 1999.gada 6.aprīļa noteikumos Nr.131 "Latvijas Republikas vīzu izsniegšanas kārtība". Ārlietu ministrijai un Satiksmes ministrijai uzdots informēt ieinteresētās institūcijas par to, ka Latvijas Republikas vīzu izsniegšana Krievijas Federācijas autopārvadātājiem Terehovas robežkontroles punktā ir pagaidu pasākums.

Pamatos akceptēts valsts programmas "Sabiedrības integrācija Latvijā" koncepcijas projekts. Tieslietu ministram Valdim Birkavam uzdots steidzami iesniegt Valsts kancelejā Ministru prezidenta rīkojuma projektu par Sabiedrības integrācijas padomes izveidošanu. Paredzams, ka padomes vadītājs ir tieslietu ministrs un tās sastāvā ir četri ministri. Ministriem uzdots sagatavot priekšlikumus valsts programmas "Sabiedrības integrācija Latvijā" koncepcijas projekta precizēšanai un līdz 12.oktobrim iesniegt tos Sabiedrības integrācijas padomes vadītājam. Tieslietu ministram uzdots precizēt valsts programmas "Sabiedrības integrācija Latvijā" koncepcijas projektu un līdz 19.oktobrim iesniegt to akceptēšanai Ministru kabineta sēdē.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!