• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par valsts pārvaldes atvērto durvju dienu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.08.2008., Nr. 128 https://www.vestnesis.lv/ta/id/179962

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Lietuvas un Igaunijas premjeriem

Vēl šajā numurā

20.08.2008., Nr. 128

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par valsts pārvaldes atvērto durvju dienu

 

19.septembrī visā Latvijā notiks valsts pārvaldes atvērto durvju diena. Valsts pārvaldes iestādes piedāvās ekskursijas, konkursus, seminārus, prezentācijas un klātienes tikšanās ar amatpersonām un valsts pārvaldē strādājošajiem. Apmeklētāji varēs tikties ar jūrniekiem un izbraukt ar ostas kontroles kuģi, apmeklēt Latvijas televīzijas torni, piedalīties “orientēšanās stafetē” tieslietu sistēmā, apmeklēt tiesu ekspertīžu centru, iepazīties ar ugunsdzēsības un glābšanas dienesta tehniku, redzēt dienesta suņu iemaņu demonstrāciju u.c.

Durvis 19.septembrī vērs Valsts prezidenta kanceleja, Saeima, Ministru kabinets un Valsts kanceleja, Aizsardzības, Ārlietu, Bērnu un ģimenes lietu, Ekonomikas, Finanšu, Kultūras, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu, Vides, Zemkopības ministrija, īpašu uzdevumu ministru sekretariāti un ES informācijas aģentūra. Izglītības un zinātnes, Satiksmes, Tieslietu un Veselības ministrija piedāvās apmeklēt savas padotības iestādes Rīgā, bet Iekšlietu un Labklājības ministrija – arī reģionos.

Visi interesenti ir aicināti pieteikties līdz 10.septembrim.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!