• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrija: Par divdesmit amata vietu likvidēšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.08.2008., Nr. 128 https://www.vestnesis.lv/ta/id/179959

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta sēdē: 2008.gada 18.augustā

Vēl šajā numurā

20.08.2008., Nr. 128

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrija: Par divdesmit amata vietu likvidēšanu

 

Veicot iestādes funkciju un atsevišķu amatu nepieciešamības novērtējumu, Finanšu ministrija (FM) nolēmusi likvidēt 20 amata vietas.

14 amata vietas FM plāno likvidēt līdz šā gada beigām, bet 6 amata vietas – 2009.gadā. Lielākā daļa no likvidējamajiem amatiem ir vecāko referentu un pārvaldes vecāko referentu amati.

Šobrīd Finanšu ministrijas centrālajā aparātā ir 408 amata vietas, kas finansētas no valsts pamatbudžeta līdzekļiem. Likvidējot 20 amata vietas, darbinieku skaits ministrijā tiks samazināts par aptuveni 5%.

Finanšu ministrija turpinās izvērtēt iespēju pārdalīt vai optimizēt iestādes funkciju izpildi. Šā gada augustā ministrijā jau veikta atsevišķu struktūrvienību reorganizācija.

Savukārt septembrī funkciju optimizēšanas nolūkos plānots reorganizēt struktūrvienības, kuru darbs saistīts ar informācijas sistēmām.

Kā ziņots iepriekš, valdība uzdeva visām ministrijām līdz 15.augustam iesniegt FM plānus par strādājošo skaita samazināšanu vismaz par 5%. Ministriju iesniegtos datus Finanšu ministrija plāno apkopot līdz šā gada septembrim.

 

Finanšu ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!