• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Eiropas Komisija: Par deviņām augsta līmeņa amata vietām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.08.2008., Nr. 122 https://www.vestnesis.lv/ta/id/179520

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ceļu satiksmes drošības direkcija: Par stingrākiem stāvēšanas noteikumu pārkāpumu sodiem

Vēl šajā numurā

08.08.2008., Nr. 122

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Eiropas Komisija: Par deviņām augsta līmeņa amata vietām

 

Eiropas Komisija meklē pretendentus no divpadsmit jaunajām ES dalībvalstīm (Bulgārijas, Čehijas, Igaunijas, Kipras, Latvijas, Lietuvas, Maltas, Polijas, Rumānijas, Slovākijas, Slovēnijas un Ungārijas) deviņām vakancēm augsta līmeņa ierēdņu amatos.

Konkurss izsludināts uz šādām vakancēm:

• Enerģētikas un transporta ģenerāldirektorāta (ĢD TREN) kodoldrošības kontroles direktors, kas vada un koordinē darbu kodoldrošības kontroles un verifikācijas jomās.

• Enerģētikas un transporta ģenerāldirektorāta (ĢD TREN) galvenais padomnieks, kas seko Eiropas enerģētikas politikas galvenajām attīstības tendencēm.

• Tiesiskuma, brīvības un drošības ģenerāldirektorāta (ĢD JLS) Imigrācijas un patvēruma direktors, kas izstrādā kopēju imigrācijas un patvēruma politiku šajā jomā.

• Tiesiskuma, brīvības un drošības ģenerāldirektorāta (ĢD JLS) Pamattiesību un pilsonības direktors, kura uzdevums ir strādāt ar pilsonības jautājumiem un sekmēt Eiropas Pamattiesību hartā noteikto tiesību ievērošanu.

• Uzņēmējdarbības un rūpniecības ģenerāldirektorāta (ĢD ENTR) Reglamentējošās politikas direktors, kura uzdevums ir noteikt regulējošo pieeju preču brīvai apritei.

• Informācijas sabiedrības un saziņas līdzekļu ģenerāldirektorāta (ĢD INFSO) galvenais konsultants.

• Veselības un patērētāju aizsardzības ģenerāldirektorāta (ĢD SANCO) galvenais konsultants.

• Eiropas Biroja krāpšanas apkarošanai (OLAF) galvenais konsultants.

• Paplašināšanās ģenerāldirektorāta (DĢ ELARG) galvenais padomnieks.

Pilnīgs darba apraksts, atbilstības un atlases kritēriji, kā arī sīkāka informācija par pieteikšanos visām attiecīgajām vakancēm ir atrodama 2008.gada 25.jūlija Oficiālajā Vēstnesī C 188 A vai EUROPA tīmekļa vietnē: http://ec.europa.eu/dgs/personnel_administration/working_senior_mgt_en.htm.

Tiem, kas vēlas pieteikties, jāreģistrējas internetā tīmekļa vietnē: http://ec.europa.eu/dgs/personnel_administration/seniormanagementvacancies/CV_Encadext/index.cfm. Pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 2008.gada 19.septembris (tiešsaistē – reģistrēties līdz plkst. 12 dienā pēc Briseles laika).

 

Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!