• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.07.2008., Nr. 116 https://www.vestnesis.lv/ta/id/179022

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta komitejas sēdē: 2008.gada 28.jūlijā

Vēl šajā numurā

30.07.2008., Nr. 116

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”

 

KV31VAKS.JPG (48727 bytes)• “Tas, ko šobrīd sagaida visi uzņēmēji, ir valsts aktīvāka rīcība tieši konkrētās šābrīža ekonomiskās situācijas pārvarēšanai. Jo vieglāks uzņēmējiem būs šis izdzīvošanas periods, jo ātrāk viņiem izdosies to pārvarēt, jo vairāk viņi domās par attīstību,” intervijā “KV” ierosinājumos valdībai iesaka Mazo un vidējo uzņēmumu un amatniecības padomes priekšsēdētāja Silvija Greste.

 

• Latvijā darbaspēka nodokļi pārsniedz Eiropas Savienības vidējo līmeni. Eiropas Parlamenta deputāts Valdis Dombrovskis uzskata: straujāk jāpaaugstina neapliekamais minimums, atvieglojumi par apgādājamiem un jāpalielina izglītības un medicīnas tēriņu attaisnoto izdevumu summa. Rakstā “Bēdīgi slavenā ekonomikā 13 pareizas atbildes” lasiet arī, kādus risinājumus valsts attīstībai iesaka ekonomiku studējošie.

 

• Kā saprast angļu valodas termina “business intelligence” burtisko pārcēlumu latviešu valodā? Biznesa inteliģences risinājumu speciālisti skaidro, kā uzņēmēji var pielietojot jaunākās tehnoloģijas informācijas apkopošanā, lai analīzes rezultātus varētu izmantot ātrai kvalitatīvu lēmumu pieņemšanai.

 

• Darba aizsardzība ir nodarbināto drošība un veselība darbā – tā formulēts Darba aizsardzības likumā, kas paredz preventīvu tiesisku, saimniecisku, sociālu, tehnisku un organizatorisku pasākumu kopumu, lai tiktu izveidota droša un veselībai nekaitīga darba vide, kā arī novērsti nelaimes gadījumi darbā un arodslimības. Sadaļā “Likumu ABC” skaidroti katras puses pienākumi, tiesības un atbildība darba aizsardzībā.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!