• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pieņemot atvadu vizītē Nīderlandes vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.07.2008., Nr. 111 https://www.vestnesis.lv/ta/id/178638

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Latvijas vēstnieku Eiropas Savienībā

Vēl šajā numurā

22.07.2008., Nr. 111

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pieņemot atvadu vizītē Nīderlandes vēstnieku

 

Valsts prezidents Valdis Zatlers 21.jūlijā Rīgas pilī atvadu vizītē pieņēma Nīderlandes Karalistes ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Robertu Shudebomu (Robert Schuddeboom).

Tikšanās laikā Valsts prezidents pateicās vēstniekam par personisko ieguldījumu Latvijas un Nīderlandes Karalistes divpusējo attiecību stiprināšanā un pilnveidošanā, īpaši atzīmējot kultūras un izglītības jomā paveikto.

Tikšanās gaitā amatpersonas apmainījās ar viedokļiem par turpmāko abu valstu divpusējo attiecību attīstības iespējām ekonomiskās sadarbības jomā, it īpaši nozarēs ar augstu pievienoto vērtību. Tāpat tika pārrunātas iespējas pilnveidot Latvijas un Beniluksa valstu daudzpusējās attiecības un apspriestas šābrīža starptautiskās politikas aktualitātes, tajā skaitā turpmākās politiskās un institucionālās reformas pēc Lisabonas līguma noraidīšanas Īrijas referendumā un Eiropas Kaimiņu politikas attīstība. Valsts prezidents sarunas gaitā pauda Latvijas redzējumu par ES sadarbību ar tās austrumu kaimiņvalstīm.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!