• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.07.2008., Nr. 111 https://www.vestnesis.lv/ta/id/178631

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti

Vēl šajā numurā

22.07.2008., Nr. 111

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

 

Pamatkapitāla palielināšanas noteikumi

Noteikumi izstrādāti saskaņā ar akciju sabiedrības “Bauskas Piens” Statūtu 3.6.panta un LR Komerclikuma 249.panta 4. daļas noteikumiem.

1. Akciju sabiedrības “Bauskas Piens” pamatkapitāls sastāv no 12 000 (divpadsmit tūkstošiem) parastās vārda akcijās ar balsstiesībām par nominālvērtību Ls 40 (četrdesmit latu) katra.

2. Pamatkapitāls tiek palielināts no Ls 480 000 (četri simti astoņdesmit tūkstoši lati) līdz Ls 624 000 (seši simti divdesmit četri tūkstoši lati) uz 30% (trīsdesmit procentiem) emitējot jaunas 3600 (trīs tūkstoši seši simti) parastās vārda akcijas akciju sabiedrības “Bauskas Piens” apgrozāmo līdzekļu papildināšanai un esošo parādu dzēšanai.

3.Jaunās emisijas akciju nominālvērtība ir Ls 40 (četrdesmit lati). Jaunās emisijas akcijas pārdošanas maksa ir Ls 80 (astoņdesmit latu). Akciju pārdošanas cena veidojas no akcijas nominālvērtību Ls 40 (četrdesmit latu), papildmaksas – Ls 20 (divdesmit latu) un emisijas uzcenojuma Ls 20 (divdesmit latu). Minimāla iemaksa, kas jāizdara parakstoties uz akcijām ir Ls 60 (sešdesmit latu).

4. Parakstīšana uz jaunās emisijas akcijām tiek atklāta Stelpes pienotavā Stelpē, Bauskas rajona konferenču zālē (otrā stāvā) pie valdes locekles Annas Sakinas no plkst.9 līdz 17 katru darba dienu no 2008.gada 15.jūlija. Jaunās emisijas akcijas tiek apmaksātas naudā līdz 2008.gada 15.augustam.

5. Ja šī pamatkapitāla palielināšanas noteikumos 4.panta norādītajā termiņā izsludinātais pamatkapitāls nav parakstīts pilnība, akciju emisija uzskatāma par notikušu parakstīto akciju apjomā.

6. Līdzšinējiem akcionāriem ir pirmtiesības iegādāties jaunas emisijas akcijas proporcionāli viņiem jau piederošo akciju nominālvērtību summai līdz 2008.gada 15.augustam.

7. Valde paziņojumu par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām publicē laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” un nosūta visiem akcionāru reģistrā ierakstītajiem akcionāriem.

Kontakttelefons 29109942.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!