• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 21. septembra sēdē (turpinājums). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.09.1999., Nr. 310/311 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17842

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par pedofilijas skandāla izmeklēšanu

Vēl šajā numurā

22.09.1999., Nr. 310/311

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Turpinājums

no 1.lpp.

Ministru kabineta 21. septembra sēdē

Ministru kabinets akceptēja likumprojektu "Par akcīzes nodokli". Likumprojekts paredz aplikt ar akcīzes nodokli kafiju un bezalkoholiskos dzērienus. Paredzams, ka bezalkoholiskajiem dzērieniem nodokļu likme būs 2 lati par 100 litriem un kafijai — 50 lati par 100 kilogramiem.

Akceptēts Latvijas 2000.gada rīcības plāns dalībai NATO.

Ministru kabinets akceptēja likumprojektu "Valsts aizsardzības finansēšanas likums". Tas paredz, ka Aizsardzības ministrijas finansējums līdz 2003.gadam pakāpeniski pieaugs līdz 2% no iekšzemes kopprodukta.

Pieņemta zināšanai informācija par līdzekļu piešķiršanu Valsts prezidentes ārvalstu vizīšu nodrošināšanai un Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai veltīto valsts pasākumu organizēšanai. No Finansu ministrijas līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem Valsts prezidenta kancelejai tiks piešķirti 10 000 lati Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai veltīto valsts pasākumu organizēšanai un 18 448 lati Valsts prezidentes ārvalstu vizītei Ņujorkā dalībai ANO Ģenerālajā asamblejā.

Akceptēts rīkojums "Par Latvijas Republikas valdības un Lietuvas Republikas valdības līgumu par sadarbību vides aizsardzības jomā".

Ministru kabinets akceptēja rīkojumu "Par Latvijas Republikas valdības un Moldovas Republikas valdības līgumu par ieguldījumu veicināšanu un savstarpēju aizsardzību".

Par MK sēdē izskatītajiem jautājumiem, kuros pieņemts protokollēmums, preses informācija tiks izsūtīta 22.septembrī.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!