• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.1999., Nr. 308/309 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17825

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Notāru, tiesu ziņas

Vēl šajā numurā

21.09.1999., Nr. 308/309

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

AMATU KONKURSI

Izglītības un zinātnes ministrija izsludina konkursu

uz šādām ierēdņu amata vietām:

*Finansu un ekonomikas departamenta direktors

(Valsts budžeta sagatavošanas vadīšana, normatīvo dokumentu izstrāde. Nepieciešama augstākā ekonomiskā vai finansu izglītība, pieredze darbā ar normatīvajiem dokumentiem.)

*Finansu un ekonomikas departamenta Ekonomikas nodaļas vadītājs

(Valsts investīciju programmas izglītībā un zinātnē sagatavošana, normatīvo dokumentu izstrāde. Nepieciešama augstākā ekonomiskā izglītība, pieredze darbā ar normatīvajiem dokumentiem, pieredze izglītības jomā tiks uzskatīta par priekšrocību.)

*Finansu un ekonomikas departamenta Ekonomikas nodaļas vecākais referents

(Darbs saistīts ar investīciju programmas izglītībā veidošanu. Nepieciešama augstākā ekonomiskā izglītība, prasme strādāt ar normatīvajiem dokumentiem.)

*Vispārējās izglītības departamenta Integrācijas nodaļas vadītājs

(Darbs saistīts ar etnisko minoritāšu izglītības jautājumiem, bilingvālās programmas ieviešanas un attīstības normatīvo dokumentu izstrādi. Nepieciešama augstākā pedagoģiskā izglītība, pieredze bilingvālā mācību metodikā.)

*Informātikas un saimnieciskās vadības departamenta Nekustamā īpašuma nodaļas vecākais referents

(Ar nekustamo īpašumu saistīto juridisko jautājumu risināšana, līgumu sagatavošana. Nepieciešama augstākā juridiskā izglītība, darba pieredze nekustamo īpašumu apsaimniekošanā.)

*Informātikas un saimnieciskās vadības departamenta Informācijas un analīzes nodaļas vecākais referents

(Izglītības novērošanas programmu projektēšana un sagatavošana, izglītības novērošanas programmu datu ievades datorprogrammu maketu izstrāde. Nepieciešama augstākā izglītība, prasme strādāt ar datorprogrammām: MS Access, Lotus Notes, Oracle, iepriekšēja darba pieredze ar datu bāzēm un datu analīzi, angļu valodas zināšanas.)

*Augstākās izglītības un zinātnes departamenta Finansēšanas un kreditēšanas nodaļas vadītājs

(Darbs saistīts ar augstākās izglītības un zinātnes finansēšanas jautājumu risināšanu. Nepieciešama augstākā izglītība, pieredze darbā ar normatīvajiem dokumentiem.)

Pieteikums, CV, diploma kopija, kontakttālruņa nr. un apraksts par darbu izvēlētajā amatā (1 lapa) iesniedzami 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas Izglītības un zinātnes ministrijas Personāla nodaļā Rīgā, Vaļņu ielā 2, LV-1050, 409.kabinetā. Informācija pa tālr. 7224920.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!