• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot ASV Neatkarības dienā Valsts prezidents:. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.07.2008., Nr. 103 https://www.vestnesis.lv/ta/id/177832

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

08.07.2008., Nr. 103

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot ASV Neatkarības dienā Valsts prezidents:

Valsts prezidents Valdis Zatlers 4.jūlijā nosūtīja apsveikuma vēstuli ASV prezidentam Džordžam Bušam ASV Neatkarības dienas svētkos.

Vēstulē Valsts prezidents apsveic visu ASV tautu šajā nozīmīgajā dienā un norāda, ka Latvijas un ASV attiecības vienmēr ir bijušas draudzīgas un balstītas ciešā partnerībā un vienotā mūsdienu pasaules redzējumā. Apsveikuma vēstulē arī teikts, ka Latvija lepojas būt ASV sabiedrotais un turpinās atbalstīt tās miera un drošības centienus pasaulē. Valsts prezidents arī uzsver, ka Latvija augstu vērtē ES un ASV samitā panākto apņemšanos līdz 2008.gada beigām paplašināt ES dalībvalstu skaitu, ar kurām ASV ir bezvīzu režīms.

Valsts prezidenta preses dienests

Ministru prezidents:

4.jūlijā Ministru prezidents Ivars Godmanis nosūtīja apsveikuma vēstuli Amerikas Savienoto Valstu prezidentam Džordžam Bušam Neatkarības dienā.

Ministru prezidents vēstulē norādīja, ka Latvija ir lepna par ciešo partnerību ar Amerikas Savienotajām Valstīm kopīgo brīvības un demokrātijas vērtību stiprināšanā. Ivars Godmanis pauda cerību, ka Latvijas un ASV divpusējās attiecības attīstīsies, balstoties uz savstarpēju sapratni un labu gribu.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Ārlietu ministrs:

4.jūlijā ārlietu ministrs Māris Riekstiņš nosūtījis apsveikuma vēstuli ASV valsts sekretārei Kondolīzai Raisai par godu Amerikas Savienoto Valstu neatkarības 232.gadadienai. Vēstulē ārlietu ministrs uzsver draudzīgās attiecības ar ASV un veiksmīgo līdzšinējo sadarbību divpusējā un transatlantiskā dialoga ietvaros, kā arī pauž gatavību aktīvi turpināt sadarboties ar ASV demokrātijas veicināšanā un globālo problēmu risināšanā pasaulē.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!