• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidenta 1999. gada 17. septembra rīkojums Nr. 375 "Par pasākumiem Uzņēmumu reģistrā esošās informācijas aktualizācijai". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.1999., Nr. 308/309 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17779

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.432

Par Latvijas Republikas valdības un Moldovas Republikas valdības nolīgumu par Latvijas Republikas ostu izmantošanu Moldovas Republikas kravu apstrādei un transportēšanai

Vēl šajā numurā

21.09.1999., Nr. 308/309

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru prezidents

Veids: rīkojums

Numurs: 375

Pieņemts: 17.09.1999.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidenta rīkojums Nr.375

Rīgā 1999.gada 17.septembrī 

 

Par pasākumiem Uzņēmumu reģistrā esošās informācijas aktualizācijai

Lai novērstu situāciju, ka Uzņēmumu reģistrā par uzņēmumiem (uzņēmējsabiedrībām), kuros valsts kapitāla daļas turētāja ir attiecīgā ministrija, ir novecojuši dati (par valsts kapitāla daļas turētāju, statūtkapitāla lielumu, valsts kapitāla daļas lielumu, amatpersonām utt.), kā arī aktualizētu minēto informāciju, veikt šādus pasākumus:

1. Tieslietu ministrijai (Uzņēmumu reģistram) sagatavot un līdz 1999.gada 25.septembrim iesniegt visās ministrijās informāciju par uzņēmumiem (uzņēmējsabiedrībām), kuros saskaņā ar Uzņēmumu reģistra ierakstiem pēc stāvokļa uz 1999.gada 15.septembri valsts kapitāla daļas turētājas ir attiecīgās ministrijas (arī likvidētās vai reorganizētās ministrijas).

2. Ministrijām, kuras ir reorganizēto vai likvidēto ministriju funkciju pārņēmējas (Ekonomikas ministrijai, Finansu ministrijai, Izglītības un zinātnes ministrijai, Labklājības ministrijai, Satiksmes ministrijai, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai un Zemkopības ministrijai), sagatavot nepieciešamos dokumentus un līdz 1999.gada 1.novembrim iesniegt tos Uzņēmumu reģistrā kopā ar pieteikumu par grozījumiem attiecīgo uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) dokumentos vai par attiecīgo uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) likvidāciju normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

3. Visām ministrijām aktualizēt šī rīkojuma 1.punktā minēto informāciju, sagatavot nepieciešamos dokumentus un līdz 1999.gada 1.novembrim iesniegt tos Uzņēmumu reģistrā kopā ar pieteikumu par grozījumiem attiecīgo uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) dokumentos vai par attiecīgo uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) likvidāciju normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

Ministru prezidents A.Šķēle

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!