• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 19. jūnija sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.06.2008., Nr. 97 https://www.vestnesis.lv/ta/id/177188

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2008. gada 20. jūnija sēdi

Vēl šajā numurā

26.06.2008., Nr. 97

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 19. jūnija sēdi

 

1. Sakarā ar to, ka deputāte Ilma Čepāne informē, ka atsauc savu parakstu uz dokumenta Nr.460/LM9 “Par neuzticības izteikšanu aizsardzības ministram Vinetam Veldrem”, Saeimas Prezidijs nolemj, ka desmit Saeimas deputātu iesniegtais Saeimas lēmuma projekts “Par neuzticības izteikšanu aizsardzības ministram Vinetam Veldrem” nav izskatāms.

2. Apstiprināja Saeimas budžeta pieprasījumu 2009.gadam. Prezidijs nolēma nosūtīt minēto budžeta pieprasījumu Finanšu ministrijai.

3. Pieņēma zināšanai Administratīvās rajona tiesas 2008.gada 12.jūnija lēmuma norakstu par pieteikuma atstāšanu bez virzības un lietas izskatīšanas atlikšanu.

4. Nolēma konceptuāli atbalstīt Latvijas Republikas vēstnieka Lietuvas Republikā Hardija Baumaņa iesniegumu par iespēju eksponēt izstādi Saeimas telpās. Prezidijs uzdeva Saeimas Kancelejai koordinēt nepieciešamās darbības pasākuma norisei.

5. Nolēma nodot Saeimas Juridiskajai komisijai lēmuma projekta sagatavošanai Ministru kabineta sēdē atbalstīto Saeimas lēmuma projektu “Par Alekseja Loskutova atbrīvošanu no Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka amata”.

6. Izskatīja deputāta Viktora Ščerbatiha iesniegumu un nolēma attaisnot viņa kavējumu Saeimas 11.jūnija ārkārtas sēdē un Saeimas 12.jūnija sēdē.

7. Nolēma neapstiprināt komandējumu Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas locekļiem Ainaram Latkovskim un Lindai Mūrniecei uz Briseli (Beļģija) no 2008.gada 30.jūnija līdz 1.jūlijam.

8. Apstiprināja komandējumus:

1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai Ērikai Zommerei, delegācijas loceklim Jānim Reiram un delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai uz Visbiju (Zviedrija) no 2008.gada 30.augusta līdz 2.septembrim;

2) Ārlietu komisijas priekšsēdētājam Andrim Bērziņam uz Ukrainu no 2008.gada 25.jūnija līdz 27.jūnijam;

3) Tehnikas nodaļas vadītājam Guntim Grigoram un radioelektronikas inženierim Jurim Balodim uz Berlīni (Vācija) no 2008.gada 28.augusta līdz 2.septembrim.

9. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Ārlietu komisijas priekšsēdētāja biedra Jāņa Eglīša komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2008.gada 24.jūnija līdz 26.jūnijam.

10. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par EDSO Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja Jāņa Eglīša, delegācijas locekļa Gunāra Laicāna un delegācijas sekretāra Igora Aizstrauta komandējumu uz Astanu (Kazahstāna) no 2008.gada 26.jūnija līdz 4.jūlijam.

11. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāja Jura Dalbiņa komandējumu uz Parīzi (Francija) 2008.gada 16. un 17.jūnijā.

12. Nolēma sasaukt Saeimas Prezidija sēdi 20.jūnijā pulksten 11.30.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!