• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 12. jūnija sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.06.2008., Nr. 95 https://www.vestnesis.lv/ta/id/177033

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2008. gada 16. jūnija sēdi

Vēl šajā numurā

19.06.2008., Nr. 95

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 12. jūnija sēdi

 

1. Izskatīja deputāta Aigara Štokenberga iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam Aigaram Štokenbergam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 12.jūnijā un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneses Līgas Blūmiņas atbrīvošanu no Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesas tiesneša amata un apstiprināšanu Rīgas apgabaltiesas tiesneša amatā.

3. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneses Margaritas Osmanes atbrīvošanu no administratīvās rajona tiesas tiesneša amata un apstiprināšanu Administratīvās apgabaltiesas tiesneša amatā.

4. Nolēma nodot Saeimas kancelejai Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja Andra Bērziņa iesniegumu par informatīvu bukletu izgatavošanu sakarā ar Tautas frontes 20 gadu jubileju.

5. Apstiprināja izdevumu tāmi Saeimas priekšsēdētāja rīkotajai pieņemšanai Latvijā akreditētajiem diplomātiskā korpusa pārstāvjiem 2008.gada 16.jūnijā.

6. Nolēma nodot Nacionālās drošības komisijai un Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijai Ministru prezidenta Ivara Godmaņa iesniegto ziņojumu par nacionālo drošību.

7. Izskatīja deputātu grupas sadarbībai ar Baltkrievijas parlamentu priekšsēdētāja Aleksandra Golubova iesniegumu par organizatorisku un finansiālu atbalstu Baltkrievijas–Latvijas parlamentu sadarbību grupas delegācijas vizītes organizēšanā. Prezidijs nolēma atbalstīt minēto iesniegumu.

8. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: Sandrai Kalnietei (Saeimas 5.jūnija sēdē); Baibai Rivžai (Saeimas 4.jūnija ārkārtas sēdē).

9. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas sekretāram, NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Dzintaram Rasnačam uz Vašingtonu un Ņujorku (Amerikas Savienotās Valstis) no 2008.gada 22.jūnija līdz 28.jūnijam;

2) Eiropas un Vidusjūras reģiona valstu Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Valdim Ģīlim un delegācijas sekretārei Kristīnai Miņko uz Briseli (Beļģija) no 2008.gada 30.jūnija līdz 1.jūlijam;

3) Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētājam Jānim Strazdiņam uz Parīzi (Francija) no 2008.gada 21.septembra līdz 23.septembrim;

4) Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājam Jānim Šmitam uz Briseli (Beļģija) 2008.gada 25. un 26.jūnijā.

10. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja Daiņa Turlā komandējumu uz Vašingtonu (Amerikas Savienotās Valstis) no 2008.gada 15.jūnija līdz 18.jūnijam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!