• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 5. jūnija sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.06.2008., Nr. 91 https://www.vestnesis.lv/ta/id/176729

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2008. gada 9.jūnija sēdi

Vēl šajā numurā

12.06.2008., Nr. 91

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 5. jūnija sēdi

 

1. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai Valsts prezidenta Valda Zatlera iesniegumu par grozījumiem Latvijas Republikas Satversmē.

2. Apstiprināja izdevumu tāmi Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāja Jura Dalbiņa rīkotajām pusdienām par godu Vācijas Federatīvās Republikas Aizsardzības ministrijas parlamentārā valsts sekretāra Kristiana Šmita vizītei Latvijas Republikā 2008.gada 9.jūnijā.

3. Apstiprināja komandējumu Ārlietu komisijas priekšsēdētājam Andrim Bērziņam uz Parīzi (Francija) no 2008.gada 20.jūlija līdz 22.jūlijam.

4. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas Ērikas Zommeres, Saeimas deputātu Jāņa Eglīša, Jāņa Reira, Gunta Blumberga, Valda Ģīļa, Gunāra Upenieka, Vitālija Orlova, Ivana Klementjeva, Jāņa Urbanoviča, Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas sekretāres Ingrīdas Putniņas, Saeimas autobāzes automašīnu vadītāju Jāņa Rudzīša un Jāņa Šleicera komandējumu uz Kuresāri (Igaunija) 2008.gada 6. un 7.jūnijā.

5. Saeimas Prezidijs nolēma sasaukt Frakciju padomes sēdi šā gada 12.jūnijā piecas minūtes pēc Saeimas sēdes beigām un izskatīt jautājumu par pavasara sesijas slēgšanu un rudens sesijas sākšanu.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!