• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.06.2008., Nr. 86 https://www.vestnesis.lv/ta/id/176284

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta sēdē: 2008.gada 2.jūnijā

Vēl šajā numurā

04.06.2008., Nr. 86

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

KV23VAKS.JPG (43708 bytes)• Kā patlaban klājas Latvijas mašīnbūvētājiem un metālapstrādātājiem – sarunā ar Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības uzņēmēju asociācijas valdes priekšsēdētāju Vilni Rantiņu. Viņš atzīst, ka nozares uzņēmējus ļoti smagi ietekmē cenu celšanās un izmaksu pieaugums, tomēr tautsaimniecību vēl var saglābt.

 

• “Komersanta Vēstnesis” turpina iepriekšējā numurā aizsākto tematu – kā izdzīvot lauku tūrisma saimniekiem? Vai leģendas radīšana par viesu māju varētu būt risinājums? Vai varbūt attīstīt tūrismu, piedāvājot militārā mantojuma apgūšanu? Par to – rakstā “Ar leģendu biznesa laivā”.

 

• Gaidot Latvijas 90.dzimšanas dienu, “KV” stāsta par uzņēmīgiem cilvēkiem Latgales pusē. Stāsts par viesu māju “Zemeņu krastiņi” ļauj ielūkoties apņēmīgās Reščenko ģimenes dzīves un biznesa ikdienā, savukārt raksts “Otrais bērns – “Mākonis”” atklāj, kā uzņēmēja Inta Piļka par Itālijā nopelnīto naudu atvēra kafejnīcu Rēzeknē.

 

• 2.jūnijā Hipotēku banka sāka pieņemt pieprasījumus Uzņēmumu konkurētspējas uzlabošanas atbalsta programmā. Tā būs jauna iespēja maziem un vidējiem Latvijas uzņēmumiem kļūt spēcīgākiem, iegūstot finansējumu projektiem, kurus bez šādas programmas komersanti nevarētu attīstīt. Vairāk informācijas – publikācijā “Ar konkurētspējas vali pret stagnācijas lāci”.

 

• Kā, strādājot mazāk, tomēr varētu izdarīt vairāk? To konferencē “Produktivitāte – Latvijas ekonomikas izaugsmes stūrakmens” apsprieda Latvijas ekonomikas pētnieki, valsts iestāžu pārstāvji un uzņēmēji. “KV” publicē arī padomus, kā darba ražīgumu celt tieši mazajos uzņēmumos.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!