• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 19. maija sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.05.2008., Nr. 83 https://www.vestnesis.lv/ta/id/176030

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2008. gada 22. maija sēdi

Vēl šajā numurā

29.05.2008., Nr. 83

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 19. maija sēdi

 

1. Sēdē izskatīja trīs saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta Borisa Cileviča iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Borisam Cilevičam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 22.maijā.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2008.gada 22.maija sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2008.gada 22.maijā pulksten 17.00.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 19.maija līdz 25.maijam.

6. Pieņēma zināšanai Vācijas Federālās Republikas Bundestāga Vācijas–Baltijas parlamentārās sadarbības grupas vizītes Latvijas Republikā programmu.

7. Pieņēma zināšanai deputāta Jāņa Šmita iesniegumu, kurā viņš informē par to, ka izstājies no deputātu grupas Tibetas atbalstam un deputātu grupām sadarbībai ar Armēnijas parlamentu un Lietuvas parlamentu. Nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai veiktu nepieciešamās izmaiņas datubāzēs.

8. Apstiprināja izdevumu tāmi Vācijas Federālās Republikas Bundestāga Vācijas–Baltijas parlamentārās sadarbības grupas vizītei Latvijas Republikā no 2008.gada 20.maija līdz 22.maijam.

9. Nolēma nodot Ārlietu komisijai, Eiropas lietu komisijai un Juridiskajam birojam Ārlietu ministrijas valsts sekretāra Normana Penkes iesniegumu, kurā viņš lūdz sniegt atzinumu par Ministru kabineta instrukcijas projektu “Saeimas, nozares ministrijas un Latvijas Bankas pretendentu uz specializētā atašeja amatu novērtēšanas kārtība pirms diplomātiskā ranga piešķiršanas”.

10. Izskatīja deputāta Arta Pabrika iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumu Saeimas 8.maija sēdē.

11. Apstiprināja komandējumus:

1) NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai Vairai Paeglei, Saeimas sekretāram, NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Dzintaram Rasnačam, delegācijas loceklim Visvaldim Lācim, delegācijas locekļu aizstājējiem Ainaram Latkovskim, Jānim Šmitam, Nilam Ušakovam, delegācijas sekretārei Sandrai Paurai, Saeimas Kancelejas direktoram Mārim Steinam, Kancelejas direktora vietniekam Valdim Ziemelim, Tehnikas nodaļas vadītāja vietniekam Guntim Stungrevicam un Protokola nodaļas vecākajam konsultantam Zigmāram Gratkovskim uz Berlīni (Vācija) no 2008.gada 23.maija līdz 27.maijam;

2) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas vietniekam Jānim Reiram un delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai uz Baku (Azerbaidžāna) no 2008.gada 17.jūnija līdz 20.jūnijam;

3) Saeimas specializētajai atašejai Latvijas Republikas pastāvīgajā pārstāvniecībā Eiropas Savienībā Simonai Megnei uz Strasbūru (Francija) no 2008.gada 19.maija līdz 22.maijam.

12. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļu Venta Armanda Kraukļa, Ingmāra Līdakas, delegācijas sekretāres Ingrīdas Putniņas, Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja Voldemāra Zvirbuļa komandējumu uz Tallinu (Igaunija) 2008.gada 22. un 23.maijā.

13. Nolēma sasaukt Saeimas Prezidija sēdi 22.maijā pulksten 10.45 un 23.maijā pulksten 15.00. Dokumenti 23.maija sēdei iesniedzami līdz pulksten 12.00.

 

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!