• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.05.2008., Nr. 82 https://www.vestnesis.lv/ta/id/175953

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta komitejas sēdē: 2008.gada 26.maijā

Vēl šajā numurā

28.05.2008., Nr. 82

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

• “Komersanta Vēstnesis” pēta, kā klājas lauku tūrisma uzņēmējam. Gadskārtējā lauku tūrisma konferencē, ko pagājušajā nedēļā rīkoja asociācija “Lauku ceļotājs”, uzņēmēji atzina, ka šogad ekonomiskās krīzes ietekmē samazinās viesu māju apgrozījums. Kā dzīvot tālāk?

 

• Kad bankrotē uzņēmums, zaudētājos paliek ne tikai tā saimnieki, bet arī darbinieki – it īpaši, ja, cīnoties ar naudas grūtībām, uzņēmējs mēnešiem ilgi nav izmaksājis algu, atvaļinājuma naudu vai citus maksājumus, kas likumīgi pienāktos darbiniekam. Maksātnespējas administrācijas speciālisti skaidro, kādas ir darbinieku tiesības maksātnespējīgā uzņēmumā.

 

• 21.maijā sākās projektu iesniegumu pieņemšana ES fondu (valsts) atbalsta programmā “Atbalsts nodarbināto apmācībām komersantu konkurētspējas veicināšanai – atbalsts individuāli organizētām apmācībām”. Uz “Komersanta Vēstneša” lasītāju jautājumiem saistībā ar šo programmu atbild biznesa konsultāciju firmas “EnterpriseLatvia” valdes priekšsēdētājs, padomnieks ES fondu jomā Armands Blumbergs.

 

• Sabiedrībā raisās diskusija – cik liela loma valsts valodai jāatvēl privātajā uzņēmējdarbībā. Vai pārdot maizi pircējam krievu valodā ir Valsts valodas likuma pārkāpums? Un kuru profesiju pārstāvjiem valsts valodas zināšanas ir obligātas? Šie un citi jautājumi skaidroti rakstos “Kādā valodā tirgojam un pelnām?” un “Pārdevējus, frizierus un šoferus kontrolē visvairāk”.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!